Меню
Затваряне на менюто
Затвори

От малък бус до ВИП шатъл

Когато става въпрос за професионален превоз на пътници, името на модела е сред често споменаваните: Caravelle 6.1. Над 30 години стандарт в професионалния превоз на пътници. Кои са ключовите му компетенции? Комфорт и гъвкавост. Кои са специалните му умения? Интелигентни дигитални услуги и модерен инфотейнмънт. А след работа? При нужда той се превръща от шефския автомобил във Вашия малък семеен бус.

Създайте си сами представа за Caravelle 6.1

Особено впечатляващ

Впечатляващо гъвкав

Достатъчно място за много пътници и техните желания

Колкото пътници, толкова и различни изисквания. Четири куфара само за едно пътуване през уикенда? Спонтанна възможност за пренощуване, ако се окаже, че хотелът на изложението е препълнен? Колкото и изненадващи да са предизвикателствата, те не могат да извадят от равновесие Caravelle. 6.1. И трите варианта на оборудване се предлагат с две дължини на междуосието и различен пакет седалки. Модулната система за захващане на седалките със сгъваема 3-местна седалка позволява по всяко време да се освободи допълнително място за багаж. А облегалките могат да бъдат сгънати напред в равна повърхност.

Спокойно шофиране

Спокоен водач, спокойни пътници

Ежедневно се грижите за това, Вашите пътници да пристигнат комфортно от точка А до точка Б. Caravelle 6.1 пък се грижи да го правите успешно. Ергономичното работно място на водача, електромеханичното сервоуправление и оформеното по нов начин арматурно табло правят шофирането възможно най-удобно. А благодарение на отличната видимост, можете лесно да следите трафика дори в натоварени райони в града или на големи събития.

Изключителен комфорт за пътниците

Да се чувствате комфортно е лесно постижимо

Място за глътка спокойствие - след дълъг път, напрегнат работен ден или между два важни ангажимента. С Caravelle 6.1 осигурявате на своите пътници място за уединение на четири колела. И с много комфорт: Удобни седалки с устойчива на деформации тапицерия, отлична шумоизолация, LED светлини за четене, усещане за спокойствие с достатъчно пространство над главата и за краката, както и много други удобства гарантират, че пътниците Ви ще се чувстват изключително комфортно още с качването си.

Най-модерните асистиращи водача системи

От практични до полезни

Не изпускайте от поглед забързания трафик и непознатия маршрут - и все пак поддържайте контакт с пътниците си. Когато шофирате, сте заети с куп неща. Ето защо най-модерните асистиращи системи за водача в Caravelle 6.1 се грижат да останете максимално спокойни. Асистенти за поддържане на лентата за движение, за паркиране и при излизане от паркомясто, за маневриране с ремарке и много други ще Ви окажат помощ почти при всяко пътуване. Налага ли Ви се често да маневрирате? За първи път камерата ни за заден ход се комбинирана със задните врати.

Максимална свързаност

Всеки ден по-спокойни на пътя

Автомобилите стават все по-умни. В Caravelle 6.1 вече са вложени много цифрови технологии, които улесняват шофирането. Например дигитален кокпит с висока резолюция и навигационна карта. Или Volkswagen We Connect: услуга, която превръща смартфона в дистанционно управление за автомобила. И това е само началото.

  • цветен дигитален кокпит с висока резолюция
  • нови радио- и навигационни системи със сензорни екрани до 23,4 см (9,2 инча)
  • мобилни онлайн услуги We Connect1
  • индуктивно зареждане на смартфона

Премислен до последния детайл

Всички характеристики

Задвижване

Назад към прегледа

Задвижване

Като водач целият ден сте на път. Предлаганите комбинации двигател-скоростна кутия и задвижването на четирите колела 4MOTION се грижат удоволствието да е Ваш постоянен спътник.

Екстериор

Назад към прегледа

Екстериор

Компетентност от пръв поглед: Където и да се намира, Caravelle 6.1 излъчва суверенитет и надеждност.

Интериор

Назад към прегледа

Интериор

Проектирани за релакс: Седалката на водача и купето трябва да отговарят на различни изисквания. Но те имат едно общо нещо – комфорт до последния детайл.

Функционално оборудване

Назад към прегледа

Функционално оборудване

Умно шофиране: Благодарение на дигиталния кокпит и We Connect цялата необходима информация – служебна или лична – е постоянно на Ваше разположение.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

На всеки, който постоянно е на път, му се налага да се справя с безброй ситуации, породени от метеорологичните условия или трафика. Хубаво е, че при Caravelle 6.1 не се налага да се справяте сами.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип