Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen Товарни автомобили

За големи и тежки задачи

Товарните варианти на Volkswagen Лекотоварни автомобили ще отведат Вас и Вашия товар надеждно до целта и ще Ви помогнат при големи и тежки задачи.

Caddy Cargo
Transporter 6.1 Kasten
Crafter Kasten
e-Crafter
Caddy Cargo
Transporter 6.1 Kasten
Crafter Kasten
e-Crafter

Caddy Cargo

Куриерски услуги, ремонтни дейности, доставки или строителни материали - в работата Ви всичко предстоящо може да бъде предвидено. Caddy Cargo отговаря на всички тези нужди. С нов, забележителен дизайн, най-модерни асистиращи системи за водача, иновативна инфотейнмънт система и ергономично работно място за водача, Caddy Cargo е надежден, гъвкав и напредничав, както обикновено. Тоест перфектният партньор, когато става въпрос за удобна и професионална организация на работното ежедневие.

 

Transporter 6.1 Kasten

Преди повече от 70 години той беше решението при транспортен дефицит. Днес Transporter 6.1 Kasten е по-способен от всякога. С неговия забележителен товарен обем, достатъчно пространство и модерни асистиращи системи той се грижи за това, Вие, Вашият екип и Вашият материал да пристигате безпроблемно на работното място.

Crafter Kasten

За Crafter Kasten почти нищо не е прекалено. Неговите размери са идеални за обемисти европалета или ролкови контейнери. Освен това, благодарение на най-добрата възможност за оползотворяване на товарното отделение и обезопасяване на товара в своя клас, той прави Вашата работа по-лека.

e-Crafter

e-Crafter се справя отлично с изискванията на утрешния ден още днес. При това предлага неограничен обем на товарното отделение. Точно каквото очаквате от един Crafter на бъдещето. Електрически. Практичен. Иновативен.

Създайте си сами представа за товарните варианти

Задвижване на всички колела 4MOTION

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип