Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen Товарни автомобили

 

За големи и тежки задачи

Товарните варианти на Volkswagen Лекотоварни автомобили ще отведат Вас и Вашия товар надеждно до целта и ще Ви помогнат при големи и тежки задачи.

Създайте си сами представа за товарните варианти

Майстор почти във всичко Caddy Kasten

Всеки ден носи нови предизвикателства, които изискват бързи и професионални решения. С Caddy Kasten имате на разположение автомобил, който Ви помага оптимално в почти всяка ситуация. Стандартните мултиколизионна спирачка и въздушни възглавници за водача, пътника и странична възглавница за глава гарантират Вашата безопасност. Caddy Kasten е професионалист във всички области и впечатлява с обем на товарното пространство до 4,7 м³.

Икона, последна версия Transporter 6.1

Може ли нещо перфектно да стане още по-перфектно? Можем да опитаме: Това поколение на Transporter последователно продължава с доказани силни страни и задава нови мащаби в своя клас. Заедно с нашите клиенти, ние разработихме надежден партньор с нови детайли за още по-приятен работен ден, с най-съвременни асистиращи системи за водача, системи за безопасност и информационно-развлекателни системи, с непроменена безкомпромисна многофункционалност в ежедневието. Здравият и просторен Transporter 6.1: Универсалният автомобил за тези, които трябва да вършат добра работа всеки ден.

Някой, който върши много Crafter Kasten

Crafter Kasten печели по точки с най-добрите параметри в сегмента по отношение на натоварване и обезопасяване на товара. С три дължини на автомобила, три височини на автомобила и множество функции, които улесняват ежедневната Ви работа, Crafter Kasten е готов за всяко предизвикателство във Вашия бранш. Кабината на водача на Crafter също е едно от най-удобните работни места за често пътуващи. Ако искате още повече комфорт, можете да избирате от богато допълнително оборудване.

Електрически. Практичен. Иновативен. e-Crafter

Новото време изисква нови отговори. Това се отнася по-специално при извършване на доставки в нарастващия градски трафик. С новоразработения e-Crafter доставчиците на куриерски, експресни и колетни услуги вече имат първото изцяло електрическо превозно средство от Volkswagen Лекотоварни автомобили, което отговаря на нуждите на утрешния ден – с неограничен обем на натоварване (в сравнение с Crafter средна база, висок таван и задвижване на задните колела). Точно каквото очаквате от Crafter на бъдещето.

Акценти на стандартното оборудване

Асистент при потегляне по наклон

Удобно. Подпомага Ви при движение по наклони.

Асистент при потегляне по наклон предотвратява нежеланото връщане назад на автомобила и гарантира удобно управление при стартиране.

Мултиколизионна спирачка

Безопасно по стандарт. Възползвайте се от иновативна спирачна система.

Стандартната мултиколизионна спирачка при моделите товарен вариант от Volkswagen Лекотоварни автомобили инициира процес на спиране след сблъсък, за да предотврати в идеалния случай последващи сблъсъци (в рамките на ограниченията на системата). Мултиколизионната спирачка се активира, когато два независими един от друг сензора разпознаят сблъсък. След кратко забавяне скоростта на автомобила постепенно се намалява до 10 км/ч, като водачът по всяко време може отново да поеме контрола.

Задвижване на всички колела 4MOTION

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип