Меню
Затваряне на менюто
Затвори

We Connect

Винаги на ваше разположение: новата дигитална мобилност

We Connect1 е вход за Вас за нова дигитална мобилност. Благодарение на  интегрираната eSIM карта, Вашият Volkswagen лекотоварен автомобил може да бъде онлайн от самото начало. В същото време можете да използвате приложението We Connect, за да свържете Вашия смартфон с Вашия автомобил и по този начин да имате достъп до редица полезни функции и услуги. Това просто прави живота ви по -спокоен.

 

 

Свържете се сега: с дигиталните услуги на We Connect

Комфорт

Настанете се удобно

Персонализирайте Вашият Volkswagen лекотоварен автомобил. Управлявайте стационарното отопление и други практични функции на автомобила удобно с приложението на We Connect или използвайте подобреното гласово управление. Съвсем лесно. С We Connect.

Персонализиране

Онлайн стационарно отопление

Онлайн стационарна вентилация

Онлайн гласово управление

Клаксон и мигачи

Автомобилът под око

Проверете Вашия автомобил, където и когато пожелаете

Дали автомобилът е заключен? Изключени ли са светлините? Къде паркирах вчера? На въпроси, чиито отговори понякога отнемат време и нерви, сега ще отговорим много бързо - с приложението We Connect. Всички данни за автомобила с един поглед - достъпни навсякъде.

Врати и Светлини

Позиция на паркиране

Състояние на автомобила

Доклад за състоянието на автомобила

Данни за шофиране

Планиране на посещение в сервиз

Сигурност

При спешни случай бързината и ефикасността са важни. С услугите на We Connect се допълнително подсигурени. Пътна помощ с натискане на бутон, автоматично повикване за помощ при спешни случай и онлайн алармена система - Вие и Вашият автомобил сте максимално в безопасност. 

eCall система за спешни повиквания

Аварийно повикване

Онлайн алармена система

Уведомяване за област

Уведомяване за скорост

Навигация

По-добре информирани – в реално време

Информация за трафика в реално време, онлайн търсене на място за паркиране и бензиностанции - с помощта на We Connect Вие сте напълно информирани - и ако имате съмнения, можете да заобиколите задръстванията.

Информация в реално време

Онлайн импортиране на цел

Места за паркиране

Бензиностанции и зарядни станции

Забавление

Забавление без пауза

Вие определяте как. Предаване на живо, подкасти или любими плейлисти - пожелание, дори с вграден WLAN-хотспот. С We Connect ще се развличате не само с Вашите спътници.

Медия-стрийминг

Уеб-радио

WLAN-хотспот

Високоскоростен интернет от Cubic Telecom

In-Car Shop и приложения в автомобила – толкова лесно, колкото на смартфон

Като клиент на We Connect Вие можете да закупите и изтеглите практични функции и услуги от In-Car Shop на Вашата инфотейнмънт система. Точно както сте свикнали от Вашия смартфон. В In-Car Shop можете също така лесно да удължите договора за We Connect за Вашия автомобил за една или две години.

Приложение We Connect

Всички предимства на We Connect в едно приложение. Просто изтеглете We Connect приложението за операционната система на Вашия смартфон и свържете Вашият Volkswagen лекотоварен автомобил.

Приложение We Connect в App Store

Приложение We Connect в Play Store


Питано, научено: нашите често задавани въпроси

Какво представлява We Connect?

Онлайн мобилните услуги от We Connect1 Ви предлагат набор от полезни услуги и функции за Вашия автомобил. Предаване на музика, откриване на следващото свободно паркомясто или най-прекия път до Вашата цел - последното поколение автомобили задават нови стандарти.

Как функционира We Connect?

Регистрирайте се и активирайте Вашия автомобил. Готови сте да използвате дигиталните услуги от Volkswagen Лекотоварни автомобили. We Connect Ви предоставя повечето услуги безплатно във Вашия автомобил без допълнителни разходи.

Съвместим ли е моят лекотоварен автомобил Volkswagen с We Connect?

Нашата проверка за съвместимост Ви дава първоначална, необвързваща за Вас информация, кои мобилни онлайн услуги се предлагат в избрания от Вас автомобил.

Към проверката за съвместимост

Как да свържа първоначално автомобила си към интернет, за да използвам моите мобилни онлайн услуги от We Connect?

Ако поръчате пакет "We Connect" или "We Connect Plus" заедно с Вашия Volkswagen, имате постоянно инсталирана eSIM карта в автомобила. Тя има интегрирана връзка за данни, чрез която автомобилът Ви автоматично установява интернет връзка с портала We Connect.

Защо да избера сервизен партньор на Volkswagen

Ако изберете сервизен партньор на Volkswagen в портала We Connect, можете да се възползвате от много услуги с качеството на Volkswagen. Ако тази услуга се поддържа, можете автоматично да получавате час за посещение за обслужване. Ако активирате автоматичното планиране на срещи, Вашият Volkswagen ще насочва всички важни данни до предпочитания от Вас сервизен партньор. При необходимост от обслужване сервизният партньор ще се свърже с Вас автоматично.

Изберете сервизния партньор индивидуално за всеки автомобил, който притежавате.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип