Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Винаги на ваше разположение: новата дигитална мобилност

С Volkswagen We се запознавате с нова дигитална мобилност: Онлайн услугата We Connect1 Ви предлага набор от полезни услуги и функции на автомобила. Музика в реално време, намиране на най-близкото свободно място за паркиране, водене на дигитален дневник на пътуванията или стигане по най-бързия начин до дестинация - последните поколения автомобили задават нови мащаби. Подготвили сме практични пакети с оферти за Вас. С тях ще направите живота си просто по-спокоен.

Директна връзка

При автомобили като Transporter 6.1 с We Connect се предлагат безплатно основни функции, които можете да изключите по всяко време.

Система за спешни повиквания e-Call

Безопасно, дори при спешни случаи: Системата за спешни повиквания e-Call Ви помага, когато е необходимо. При сериозни злополуки активира разгръщането на въздушните възглавници, за да Ви се окаже помощ възможно най-скоро.

Безплатна регистрация за бъдещето: We Connect

Свържете автомобила си с бъдещето: регистрирайте се веднъж и активирайте колата си. Вече сте готови и можете да използвате дигиталните услуги и обслужването на Volkswagen. В офертата на We Connect има полезни функции и услуги за повечето серийни оборудвания без допълнителни разходи.

Комфорт

Проверявайте от дивана дали сте заключили автомобила си. Получавайте от Вашия автомобил напомняне за сервизно обслужване. Направете живота си удобен - с We Connect.

Планиране на посещение в сервиз

Информационно обаждане

Безопасност

Бърза помощ, ако нещо се обърка на пътя: В случай на авария можете да се свържете с нашите служители с натискането на бутона. При спешен случай ще получите автоматично помощ. 

Обаждане на пътна помощ

Автоматично повикване на помощ

Поглед към автомобила

Вижте от офиса дали Вашият автомобил е заключен, или къде се намира в момента. Проверявайте важни данни отвсякъде. С We Connect разбирате с един поглед всичко, което е необходимо да знаете.

Врати и осветление

Местоположение на паркиране

Статус на автомобила

Данни за пътуване

Доклад за състоянието на автомобила

Още повече функции: We Connect Plus2

Добавете още много функции към Вашия пакет We Connect с We Connect Plus: Използвайте многото практически предимства, като напр. интелигентната навигация с информация в реално време, мултимедия стрийминг, уеб радио и управление чрез смартфон.

Навигация

Избиране на най-бързия маршрут, предупреждение за задръстване в реално време, насочване по директен път към най-близката бензиностанция - само няколко от многото допълнителни функции, които We Connect Plus2 предлага.

Онлайн информация за трафика

Онлайн актуализация на картите

Онлайн изчисление на маршрута

Онлайн търсене на интересни места

Бензиностанции и зарядни станции

Места за паркиране

Комфорт

Управлявайте удобно стационарното отопление3 и други функции за шофиране чрез смартфона си с приложението We Connect.

Заключване и отключване4

Онлайн стационарно отопление3

Звукови сигнали и мигачи

Забавление

Сърфиране като в офиса. Слушане на музика като в дневната. С интернет и информационно-развлекателните функции на We Connect Plus2 можете лесно да забравите, че всъщност сте на път. Ако шофирането не беше толкова забавно.

Mултимедия стрийминг

Онлайн гласово управление

Уеб радио

WLAN хотспот

Пакет данни

Безопасност

Добавена сигурност: Например получавате известие, когато Вашият автомобил напусне определена област. При опит за кражба също има незабавно предупреждение.

Известия за област

Онлайн алармена система срещу кражба

Известие за скоростта

Три условия – безброй предимства

Искате да използвате We Connect и We Connect Plus2? Вижте от какво се нуждаете за целта. За да се възползвате от многобройните предимства на We Connect Plus, са необходими само четири стъпки:

01

Изтеглете приложението We Connect

Изтеглете приложението We Connect за Вашия смартфон безплатно. В зависимост от операционната система можете да намерите приложението We Connect за Android или iOS в Google Play Store или в App Store.

02

Създайте си потребителски акаунт

Влезте с ID на Вашия лекотоварен автомобил Volkswagen в приложението. Ако все още нямате акаунт, приложението ще Ви води стъпка по стъпка през регистрацията.

03

Добавете Вашия Volkswagen

Добавете Вашия лекотоварен автомобил Volkswagen с помощта на идентификационния номер на превозното средство (VIN), който се намира в документите за одобрение и зад предното стъкло на автомобила Ви.

04

Активирайте We Connect

Следвайте указанията, показани в приложението, за да завършите активирането. Подобрете бързо цифровото си ежедневие с интелигентни услуги.

Тук ще намерите подробни инструкции за различните възможности за активиране:

Активиране с приложението и контактните ключове

Активиране в автомобила

Активиране в приложението в код за активиране

Активиране в радио системата "Composition Audio"

Попитано, научено: нашите ЧЗВ

Съвместим ли е моят лекотоварен автомобил Volkswagen с We Connect?

Нашата проверка за съвместимост Ви дава първоначална, необвързваща за Вас информация, кои мобилни онлайн услуги се предлагат в избрания от Вас автомобил.

Към проверката за съвместимост

Как да свържа първоначално автомобила си към интернет, за да използвам моите мобилни онлайн услуги от We Connect?

Ако поръчате сервизния пакет "We Connect", когато поръчвате Вашия Volkswagen, имате постоянно инсталирана eSIM карта автомобила. Тя има интегрирана връзка за данни, чрез която автомобилът Ви автоматично установява интернет връзка с портала We Connect.

Защо да избера сервизен партньор на Volkswagen?

Ако изберете сервизен партньор на Volkswagen в портала We Connect, можете да се възползвате от много услуги с качеството на Volkswagen. Ако тази услуга се поддържа, можете автоматично да получавате уговорки за обслужване. Ако активирате автоматичното планиране на срещи, Вашият Volkswagen ще насочва всички важни данни до предпочитания от Вас сервизен партньор. При необходимост от обслужване сервизният партньор ще се свърже с Вас автоматично.

Изберете сервизния партньор индивидуално за автомобила.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип