Навигационни системи

Целта пред очите: Посока бъдеще

Дори когато няма пътуване, което да е твърде далеч за Вашите спътници: В днешно време заобиколните пътища наистина не са нужни никому. Благодарение на съвременните технологии навигационните системи в Caravelle 6.1 са още по-функционални и интуитивни отпреди. Изключително иновативно: комбинацията от дигитален кокпит и навигационна система "Discover Pro" с размер 23,4 см (9,2 инча). Новата картова функция Ви позволява да покажете две карти с различни фрагменти и така да получите подробна представа за оставащата част от пътя. Наред с това постоянно получавате актуална информация за задръствания и свободни паркоместа.

Навигационна система "Discover Pro"

  • базирана върху "Discover Media" с голям брой допълнителни екстри
  • цветен сензорен дисплей с размер 23,4 см (9,2 инча), вкл. сензор за близост
  • хибридна навигация
  • избор от най-различни картови опции
  • безплатна актуализация на картите през интернет
  • място за съхранение 64 GB
  • DAB+

Навигационна система "Discover Media"

  • голям цветен сензорен дисплей с размер 20,3 см (8 инча), вкл. сензор за близост
  • място за съхранение 32 GB, два външни USB входа, както Bluetooth за връзка с мобилен телефон, хибридно гласово управление и уеб радио

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип