Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият Multivan

Открийте акцентите на новия Multivan. Насладете се на повече комфорт при шофиране, повече първокласно усещане, повече свързаност, повече дизайн и повече мултифункционалност. Вижте сами.

Цена от (с ДДС)
94.250,-
Мощност на двигателя (к.с.)
150 - 204
к.с.
Разход на гориво
0 - 8,8
l/100 km
CO₂-емисии
0 - 201
г/км

Автомобилът се превръща в място за среща

Новият Multivan е универсален, мултифункционален автомобил, който може да се адаптира към безбройни концепции за мобилност. Екстериорът и интериорът са напълно преработени, без да се изневерява на характерното ДНК за Multivan. Многофункционално, практично в ежедневието и с качества на мултиталант, седмото поколение вече предлага още повече дигитални функции, иновативни мобилни онлайн услуги на високо ниво и интелигентни асистиращи системи. Новият Multivan също така поставя нови стандарти по отношение на комфорта и шофирането - и по този начин предлага много неща, които преди са били налични само в автомобилите от луксозния клас. Всичко това го превръща е място за среща на цялото семейство.

 

Акцентите в новия Multivan

Дизайн

Време е да се влюбите отново

Визуално новият Multivan следва своите предци със своята ясна, непреходна форма - но въпреки това преосмисля класическия дизайн. IQ.Light матричните LED фарове1 и хромираната лента с подсветка1 са други отличителни акценти. Впечатляващото двуцветно лаково покритие и опционалните 19-инчови алуминиеви джанти, които се предлагат за първи път за Bulli, също привличат вниманието. Също ново: 30-цветното амбиентно осветление1, което къпе интериора в напълно нова светлина.

Повече за новия Multivan

Мултифункционалност

Функционалност, която ще Ви изненада

Един от най-силните акценти на новия Multivan са сгъваемите индивидуални седалки в пътническата зона, които са с 25 процента по-леки и могат да бъдат премахнати само с няколко прости стъпки. Сега те позволяват определени конфигурации да бъдат приложени още по-бързо. Независимо дали са срещуположно разположени2 с мултифункционална маса2 в средата, с всички седалки по посока на движението или с премахнати външни седалки за транспортиране на е-велосипеди3 - няколко прости стъпки са достатъчни, за да проектирате интериора, който Ви интересува. Друг акцент: За първи път външните седалки в пътническата зона могат да се отопляват4 - така на децата ще им бъде уютно и топло през студените зимни дни.

Повече за единичните седалки

Комфорт

На пътя с класа

В новия Multivan се чувствате също толкова комфортно на пътя в града, както и на магистралата. Няма значение дали ще изберете къса (4,98 м) или дълга база (5,18 м): И двата варианта са достатъчно ниски за обикновени паркинги, но достатъчно високи отвътре за спокойни ваканционни пътувания. Панорамният стъклен покрив с площ от 1,83 m2 е абсолютна новост, който увеличава височината на пътническата зона с още 34 мм. Товаренето и качването на борда вече са още по-лесни. Можете да отворите както електрическите плъзгащи се врати5, така и електрическата задна врата2 с жест на крака - без да вадите ключа от джоба си. Опционалното оборудване "Кeyless Advanced" и "Easy-Open"6 прави това възможно.

Конфигурирайте новия Multivan

 

Свързаност

Едното пасва на другото

Дигитален кокпит, опционален head-up дисплей, мобилни онлайн услуги: новият Multivan има всичко, което дигитално ориентираните хора обичат в автомобила. И още малко. Защото Amazon Alexa7 е на борда за първи път. Това най-накрая превръща новия Multivan в "Smart Home" на колела. Допълнителната първокласна озвучителна система от Harman/Kardon е част от добрия звук. Можете да го използвате, за да трансформирате стандартното 25,4 см радио в аудиофилска система, а с We Upgrade8 дори в навигационна система и след закупуване на автомобила. Защото с We Upgrade8 можете да отключите много атрактивни функции в In-Car Shop за първи път и да ги изтеглите директно в автомобила. В допълнение към функцията за навигация, можете да надградите Вашия автомобил с амбиентно многоцветно осветление или системи за подпомагане на водача. Между другото: Ако наистина искате да държите под око новия си Multivan, можете да използвате приложението We Connect9 10, за да го следите и управлявате някои функции дистанционно.

Повече за новия Multivan

 

 

IQ.DRIVE и IQ.Light

Някой мисли заедно с Вас

Отминаха дните, когато трябваше да правите всичко сами. Опционално предлаганата интелигентна асистираща система IQ.DRIVE11 на новия Multivan позволява полуавтоматизирано шофиране при натоварен трафик, като временно поема управлението, ускорението и спирането.12 Ако е налична подходяща инфраструктура, контактът с други участници в движението може да бъде установен с опцията Car2X. Така ще знаете предварително какво Ви предстои. IQ.Light матрични LED фарове1 също мислят за вас. В комбинация с "Dynamic Light Assist"1, те могат целенасочено да изключват отделни светлинни конуси, за да не заслепявате насрещно движещите се автомобили и Ви насочват в завой, преди да го направите.13

Конфигурирайте новия Multivan

 

 

 

eHybrid: Най-доброто от два свята

Новият Multivan се предлага с повече варианти на задвижване от всякога - включително като plug-in хибрид⁠. С подходящо заредена батерия можете да покривате средни дневни разстояния до 49 km14 в чисто електрически режим и без CO2 вредни емисии. Ако пътувате по-дълго време, автоматично се включва ефективен двигател с вътрешно горене.

За да намалите Вашия CO2 отпечатък възможно най-устойчиво, мобилните онлайн услуги от We Connect Plus15 10 са на Ваше разположение. С тях можете да следите състоянието на заряд на батерията и можете да я заредите своевременно с електричество от възобновяеми енергии.

 

Аеродинамика

Намалено съпротивление - по-ниски емисии на CO2

Новият Multivan впечатлява не само на пътя, но и по отношение на аеродинамиката. Неговият коефициент на съпротивление бележи ново ниво в своя клас. И намалява COемисиите. Защото сега отделя дори по-малко въглероден диоксид на километър.16 За да се постигне тази икономия, долната част на купето е покрита с възможно най-гладко покритие. Оптимизираният спойлер на задната клапа също така осигурява по-добра аеродинамика - и по този начин по-нисък разход на гориво.

 

Рециклиране

От старо към ново

Във всеки модерен автомобил се използва пластмаса. Голяма част от тях се рециклират. В новия Multivan рециклираните материали се използват повторно в аеродинамичните подови настилки, в облицовките на арките на калниците и в шумоизолацията. Но рециклирана пластмаса може да се намери и в други компоненти, като подовата настилка. Това натоварва по-малко околната среда, тъй като са необходими по-малко нови суровини.

 

Дизайн: отличен

Повече за новия Multivan

Бърз преглед

Всичко важно за новия Multivan на едно място.

Повече за новия Multivan

 

 

 

Моделни варианти

Открийте моделните варианти на Multivan.

Повече за моделни варианти

 

Технически данни

Размери, конфигурации на седалките, задвижване - всичко с един поглед.

Повече за размерите и теглото

 

Медиатека

Искате да видите повече от новия Multivan? Тогава посетете нашата нова медиатека на Multivan.

Към медиатеката

 

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип
24px/magnifier Created with Sketch.