Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen Оригинални части®

С Volkswagen Оригинални части® Вашият Volkswagen си остава на 100% Оригинал, а Вие пътувате сигурно и комфортно. Дали Caddy, Transpoter, Multivan, Crafter, Amarok или друг представител от нашата широка моделна гама се нуждае от резервна част: ние ще се погрижим оригиналните части за всички автомобили Volkswagen да са винаги налични. И то не само за времето докато модела е актуален, а за години напред: в нашите сервизи можете да получавате части до около 15 години след края на серийното производство на модела.

Експлоатационни течности


Ръжда, вар, топлина и студ могат да имат отрицателен ефект върху автомобила. Експлоатационните течност предпазват не само двигателя от външни влияния, но и пренасят спирачната сила и въздуха чист. С правилната експлоатационна течност Вашият Volkswagen ще има добро пътно поведение. Научите всичко за Volkswagen Оригиналните експлоатационни течности тук.

 

AdBlue®
Моторно масло
Спирачна течност
Охладителна течност
AdBlue®
Моторно масло
Спирачна течност
Охладителна течност

AdBlue®

За да се намали изхвърлянето на вредни азотни оксиди, беше разработена дизеловата технология SCR. За тази съвременна технология Вашият лекотоварен автомобил се нуждае от AdBlue® - нетоксичен разтвор без мирис, който се състои от 32,5% карбамид и 67,5% деминерализирана вода.

Моторно масло

Моторното масло изпълнява много важни задачи. Най-важната е смазването на механичните компоненти на двигателя. Стабилният маслен филм намалява силите на триене и износването.

Спирачна течност

Спирачната течност трябва да функционира безупречно по всяко време. Като неразделна част от цялата спирачна система, спирачна течност на Volkswagen гарантира Вашата безопасност.

Охладителна течност

Защита от измръзване, защита от прегряване и антикорозионна защита. Това са само някои от предимствата на Volkswagen Оригиналната охладителна течност, която дори и при екстремни условия се грижи за оптимална мощност на двигателя.

Филтъри


Благодарение на Volkswagen Оригинални филтри се филтрират примесите и се задържат вредните вещества. Чрез Volkswagen Оригинален поленов и прахов филтър дори алергичните хора могат спокойно да дишат. Висока функционалност в почти всички ситуации, при различни метеорологични условия и райони на шофиране.

Горивен филтър
Въздушен филтър
Маслен филтър
Прахов и поленов филтър
Горивен филтър
Въздушен филтър
Маслен филтър
Прахов и поленов филтър

Горивен филтър

Замърсеното гориво уврежда двигателя и нарушава готовността за движение като при бензиновите двигатели може да повреди горивната помпа и впръскващите дюзи, а при дизеловите двигатели впръскващите помпа-дюзи. Оригиналните горивни филтри на Volkswagen са разработени специално за горивната система на Вашия Volkswagen. Вие освобождавате Вашето бензиново или дизелово гориво от частиците замърсяване като прах, ръжда, вода и остатъците в резервоара до степен, надхвърляща необходимите допустими прагове.

Въздушен филтър

Въздушният филтър улавя замърсяващите частици във всмукания въздух, преди да навлязат в горивната камера и там в съчетание с маслото да действат като шкурка. Те същевременно заглушават всмукателните шумове на двигателя и осигуряват минимален разход на гориво.

Маслен филтър

Адекватното снабдяване на точките за смазване с моторно масло и филтрирането на мръсните твърди частици е предпоставка за оптимална работа и защита на двигателя. С оригиналните маслени филтри на Volkswagen Вие защитавате автомобила си ефективно и преди всичко надеждно от износване.

Прахов и поленов филтър

Volkswagen Оригиналните прахови и поленови филтри, както и филтърът с активен въглен за купето предотвратяват негативното влияние на силно замърсения въздух във Вашия Volkswagen. Те задържат голяма част от замърсителите и алергените и същевременно предпазват ефективно климатичната инсталация от замърсяване. Слабата загуба на налягане гарантира достатъчна отоплителна или охлаждаща мощност при всякакъв климат.

Ауспух

Ауспусите са важен компонент и заемат ключова роля в изпускателната уредба на съвременните автомобили.

В зависимост от модела, автомобилът е оборудван с краен ауспух и съответно преден и среден ауспуси. Основна задача на ауспусите е намаляването на шума, който се създава при отвеждането на изгорелите газове от двигателя. Освен това, трябва да се постигне оптимално запазване на мощността на двигателя.

Чистачки за стъклата

Чрез непрекъснати изследвания и разработки, интелигентен дизайн, висококачествени материали и качествена обработка Volkswagen Оригиналните чистачки предлагат най-добра функционалност и по този начин подпомагат активно Вашата безопасност в пътното движение. Често подценявани, тези продукти дават решаващ принос за Вашата безопасност.

Фарове и задни светлини

Освен частите на каросерията като калници или врати, фаровете и задните светлини са сред най-засегнатите от катастрофи компоненти на автомобила. Един фар или задна светлина – ако не е повредено нищо друго – може да бъде заменен много бързо.

Вашият Volkswagen Оторизиран сервиз има най-често търсените варианти на склад, а при необходимост в рамките на 1 работен ден ще набави неналичните. Естествено винаги с оригиналното качество на Volkswagen.

Предно стъкло

Автомобилното предно стъкло, наречено още челно стъкло, е изработено от ламинирано защитно стъкло, т.е. два стъклени листа, свързани заедно с пластмасов междинен слой (PVB). То изпълнява не само важна защитна функция, но междувременно е и важен дизайнерски елемент на автомобила.

Запалителни свещи

Оригиналната запалителна свещ "Laser-Platinum" на Volkswagen убеждава с мощно ускорение, висока еластичност и отлична способност за въртене. С този модел вие придавате на вашия Volkswagen още по-голяма издържливост и устойчивост на натоварването на пътя.

Предимства на
Volkswagen Оригинални части®

Вашият Volkswagen Лекотоварен автомобил е оригинал, който от своя страна се състои от хиляди оригинали: Volkswagen Оригиналните части®. Всеки един от тях, от най-малкия болт до комплексния модул, допринася за световната известност на марката Volkswagen - с висока точност на съответствие, най-високо качество и безопасност. А техният перфектен синхрон превръща Вашия Volkswagen в оригинален Volkswagen.

Ако трябва да замените дадена автомобилна част с друга, ние препоръчваме Volkswagen Оригиналните части®.

Сигурна мобилност

Нашата сервизна мрежа е Вашата сигурност.
Независимо от коя част за кой автомобил от нашата широка моделна гама се нуждаете:  Volkswagen Оригинални части® са винаги по най-бързия начин там, където са необходими. За това се грижим ние с нашия пълен асортимент, осигуряването на резервни части за автомобили излезли от производство до 15 години назад и 24 часовата ни доставка. Нашата гъста мрежа от сервизи гарантира, че Вие винаги ще намирате компетентен оторизиран сервиз съвсем наблизо. И естествено навсякъде с нашата Гаранция за Мобилност.  

Защита на околната среда

Затваряне на кръговете - за да не се губи нищо
В мисията на марката и в принципите за екологична политика концернът Volkswagen изрично се обявява за своята отговорност към хората и околната среда.
Също и при продажбата на оригинални части екологичната съвместимост и щаденето на природните ресурси играят важна роля. Поради това Volkswagen предлага на своите партньори и клиенти обширен набор от услуги, който започва с указания за безопасно боравене с опасни вещества и стига до рециклиране. 

Логистика

Нашата сервизна мрежа е Вашата сигурност
За да останат нашите клиенти по всяко време и навсякъде мобилни, ние не само доставяме оригинално качество, но и поддържаме търговска мрежа, която свързва целия свят. По целия свят ние снабдяваме годишно шофьорите на много милиони автомобили с няколко милиона позиции. Така вие можете с Volkswagen Оригинални части® да сте винаги сигурни - независимо къде сте.
А доставката е на всеки 24 часа. 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип