Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Резервни части

Вашите предимства

Вашият Volkswagen е оригинал, който от своя страна се състои от хиляди оригинали: Volkswagen Оригиналните части®. Всеки един от тях допринася за световната известност на марката Volkswagen - с висока точност на съответствие, най-високо качество и безопасност. А техният перфектен синхрон превръща Вашия Volkswagen в оригинален Volkswagen.

Тоест, ако трябва да се смени оригинална част - било то поради естествено изхабяване, техническо обслужване или повреда - ние предлагаме за употреба: оригинална част от Volkswagen.

Volkswagen Оригинални части®

Класиците: Производство съгласно спецификацията на автомобила и техническото му развитие, идентични с първоначално вградените в автомобила. За да остане Вашият Volkswagen истински Volkswagen.

Volkswagen Austausch части

Рециклирани в серийно качество при опазване на околната среда, с цени до 50% по-изгодни в сравнение с Volkswagen Оригинални части®. За ефективен ремонт по-специално на по-старите автомобили.

Volkswagen Classic части

От Бръмбара до Corrado:

С нашите Volkswagen Classic части Вашият исторически Volkswagen остава винаги оригинал. За автомобилите излезли от производство преди 15 години.