Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Начало на видеото

Volkswagen Сервиз

За Вас и Вашия Volkswagen лекотоварен автомобил само най-доброто:
ние Ви предлагаме разнообразие от услуги, за да се чувствате спокойни и сигурни по време на път.

Обслужване на електрически автомобили

Поддръжката и грижите за автомобил с електрическо задвижване се различава от тези при автомобилите с класически двигател с вътрешно горене: няма свещи, няма изпускателна система, няма трансмисия. А това пести време и средства. Въпреки това редовното обслужване в оторизиран сервиз е важно и не трябва да се пропуска.

Научете още

Нашият ангажимент по повод сервизното обслужване

На какво можете да разчитате, когато оставите автомобила си в наш сервиз:

Запазете час за сервиз - и не губете време. Ние ще Ви спестим ненужното време за чакане при приемането на автомобила за ремонт, като се подготвим внимателно за Вашето посещение. Едно обаждане или онлайн записване за час е достатъчно.
Ако желаете да присъствате по време на диагностиката на автомобила, моля, уведомете ни за това при предварителното записване. За целта си предвидете малко повече време от обикновено (около 15 - 20 минути).

Докарайте автомобила точно на време - всичко протича както желаете. В уговореното време Ви очаква Вашият сервизен консултант, с когото сключвате ясни уговорки.

Ние не поправяме нищо без Ваше съгласие!

Вземете автомобила - всичко е готово. Всички поети ангажименти са изпълнени, когато взимате Вашия автомобил в уговорения срок. Той вече Ви очаква! Ако желаете, сервизният консултант с готовност ще Ви разясни извършените дейности. Предвидете си малко време за това.

Ако не разполагате с достатъчно време ние може да вземем автомобила за ремонт от посочено от Вас място и след приключване на ремонтните дейности да го върнем отново при Вас. Попитайте Вашия Volkswagen сервиз за условията на програмата ни .

Не разполагате с достатъчно време,

а автомобилът Ви има нужда от ремонт. Ние може да вземем автомобила и след приключване на ремонтните дейности да го върнем на посочено от Вас място.
Попитайте Вашия Volkswagen сервизен партньор за повече подробности за програмата ни "Вземане и Връщане".

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип