Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Доказано качество, ценово атрактивни входни модели, многостранна продуктова гама и още! Volkswagen предимства

Станете сега част от семейството на Volkswagen

Заложете на гарантираното качество на Volkswagen и изберете модел на Volkswagen Лекотоварни автомобили, който предлага надеждност, икономичност и сигурност. Вие имате избор от широка гама оферти и оборудване - от атрактивен като цена базов модел до индивидуален и ексклузивен специален модел. За особени нужди професионални индивидуални решения Volkswagen Лекотоварни автомобили работи в тясно сътрудничество с водещи производители на конструкции и модификации. При специални условия на пътя на Ваше разположение във всички серийни модели е интелигентното задвижване на всички колела 4MOTION. Възползвайте се от атрактивните промоционални и финансови услуги. Всички модели Volkswagen Лекотоварни автомобили за корпоративни цели ползват данъчен кредит. В нашата развита търговска и сервизна мрежа можете да получите отговор на всеки Ваш въпрос, както и помощ и ценни съвети преди, по време и, разбира се, след покупката.

Широка и задълбочена офертна програма

Вие търсите товарен автомобил, с който винаги сигурно и надеждно да достигате до желаната цел? Вие се нуждаете от лимузина с голям капацитет с обширно място за семейството или за професионално транспортиране на хора? Вие искате безкомпромисен и темпераментен премиум пикап, който да притежава много таланти? Volkswagen Лекотоварни автомобили Ви предлага различни серийни модели с многообразие от варианти и възможности за оборудване.

Голяма търговска и сервизна мрежа

В близост до Вас също има дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили, който компетентно ще Ви обслужи.

Онлайн резервация за сервизно обслужване

Изберете сервиз в близост до Вас: Сервизите към Volkswagen ще Ви предложат възможността да резервирате дата за посещение онлайн. Освен гъвкавите часове се предлага и общ преглед на всички свободни дати, като по този начин се осъществява бързо и индивидуално планиране. При нужда можете да резервирате и заместващ автомобил.

Към запазване на час за сервизно обслужване

Гаранция за мобилност

Тя Ви съпътства на всеки километър. Вашата мобилност е наша цел - дори при аварии, произшествия, също и в чужбина. Гаранцията за мобилност на Volkswagen Лекотоварни автомобили се подновява, когато необходимият сервиз/инспекция се извърши от оторизиран сервиз на Volkswagen Лекотоварни автомобили - винаги, отново и отново, през целия живот на автомобила.

Повече информация

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип