Климатични системи

Да следваме слънцето

Със сигурност тази ситуация Ви е позната: Пътниците от страната, огряна от слънцето, започват бавно да се потят, докато тези от сенчестата страна замръзват заради включения климатик. За да се чувстват всички добре, специални сензори в Caravelle 6.1 автоматично регулират охлаждането и вентилацията според слънчевото греене. Разбира се този принцип работи и в обратна посока: Когато през студения сезон предното стъкло се запоти, сензори за влага се грижат за това, подгряването автоматично да се насочи напред и да се включи отоплението на предното стъкло.

Климатична система "Climatronic" (3 зони)

Напълно автоматичната климатична система с антиалергичен филтър разполага с различни сензори и поддържа постоянна температурата за водача, пътника до него и останалите пътници. В купето за приятния климат се грижат второ отопление, допълнителен изпарител и няколко вентилационни отвора за въздушна циркулация.

Климатична система в кабината на водача с електронно регулиране

Климатичната система в кабината на водача с електронно регулиране позволява безстепенното регулиране на подходящата температура.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип