Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen Шаси-кабина

 

Върху това може да се изгражда

Шасито на лекотоварните автомобили Volkswagen е идеално за разнообразни конструкции и индивидуални решения.

Създайте си сами представа за шаси-кабини

Перфектната база Crafter Шаси-кабина

Поставете работата си върху солидна основа. Най-добре върху товароспособната и стабилна рамкова конструкция на шасито Crafter. С три дължини и една височина на автомобила, единична или двойна кабина и богато опционално оборудване, които ще Ви улеснят в ежедневната Ви работа, шасито на Crafter е най-добре подготвено за всички предизвикателства във Вашата индустрия.

Икона, последна версия Transporter 6.1

Може ли нещо перфектно да стане още по-перфектно? Можем да опитаме: Това поколение на Transporter последователно продължава с доказани силни страни и задава нови мащаби в своя клас. Заедно с нашите клиенти, ние разработихме надежден партньор с нови детайли за още по-приятен работен ден, с най-съвременни асистиращи системи за водача, системи за безопасност и информационно-развлекателни системи, с непроменена безкомпромисна многофункционалност в ежедневието. Здравият и просторен Transporter 6.1: Универсалният автомобил за тези, които трябва да вършат добра работа всеки ден.

Акценти на стандартното оборудване

Интериор

Убедително много пространство. Побира всичко. И без товар

Crafter Шаси-кабина и Transporter Шаси-кабина предлагат цяла гама от възможности: Освен машини и материали, с Crafter - във варианта с двойна кабина и двойна седалка за пътника до водача - можете да транспортирате до седем служители, а с Transporter - до шест лица.

Мултиколизионна спирачка

Безопасно по стандарт. Възползвайте се от иновативна спирачна система

Стандартната мултиколизионна спирачка при моделите Шаси-кабина от Volkswagen Лекотоварни автомобили инициира процес на спиране след сблъсък, за да предотврати в идеалния случай последващи сблъсъци (в рамките на ограниченията на системата). Мултиколизионната спирачка се активира, когато два независими един от друг сензора разпознаят сблъсък. След кратко забавяне скоростта на автомобила постепенно се намалява до 10 км/ч, като водачът по всяко време може отново да поеме контрола.

Задвижване на всички колела 4MOTION

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип