We Connect

Една много специална връзка

С Volkswagen We Connect шофирането вече е още по-дигитално, свързано и удобно. Разнообразни услуги Ви позволяват бърз достъп до Caravelle 6.1 - по най-лесния начин чрез смартфона Ви. С приложението можете да активирате We Connect, да изберете желания пакет и да се свържете с автомобила, тъй като Caravelle 6.1 вече е онлайн благодарение на интегрираната си SIM карта1.

Научете повече

Базов пакет We Connect и пакет We Connect Plus

Базовият пакет We Connect предлага различни данни за състоянието на автомобила, полезни инструменти за планиране на техническото обслужване и автоматично спешно повикване. С пакета We Connect Plus получавате още много допълнителни услуги.

Онлайн актуализация на картите в пакета We Connect Plus

Онлайн актуализацията на картите поддържа информацията в тях възможно най-актуална.

Онлайн алармена система срещу кражба в пакета We Connect Plus

Онлайн алармената система срещу кражба незабавно изпраща съобщение на телефона Ви при опит за взлом.

Онлайн информация за трафика в пакета We Connect Plus

Онлайн информацията за трафика показва най-бързия маршрут до следващата дестинация, взимайки предвид актуалния трафик.

Функция за намиране на паркиран автомобил в базовия пакет We Connect

Функцията за намиране на паркиран автомобил Ви води директно към Вашия автомобил.

Wireless App-Connect

Просто прехвърлете приложенията от своя смартфон на сензорния екран на Вашата инфотейнмънт система.

Функция индуктивно зареждане на телефона

Поставете телефона в отделението и го заредете.

За използване на услугите на We Connect е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски акаунт и да влезете в We Connect  с потребителско име и парола. Освен това трябва да имате сключен отделен онлайн договор за We Connect, респ. We Connect Plus с Volkswagen AG. При We Connect Plus разполагате със срок от 90 дни след предаването на автомобила, за да го регистрирате в интернет на адрес portal.volkswagen-we.com и да използвате услугите безплатно за целия договорен период. Използването на мобилните онлайн услуги на We Connect е възможно чрез интегрирана интернет връзка. Свързаните с тях разходи за пренос на данни, направени в рамките на Европа, се поемат от Volkswagen AG в рамките на обхвата на мрежата, с изключение на услугите "Streaming & Internet". За използването на услугите "Streaming & Internet", както и на WLAN хотспот могат да се закупят пакети с данни чрез външния партньор на мобилни услуги "Cubic Telecom", които се използват на местата с покритие на мрежата в рамките на множество европейски страни. Информация относно цените и поддържаните страни ще намерите на vw.cubictelecom.com. Като алтернатива е възможно използването на уеб радио и медия стрийминг през мобилно крайно устройство (напр. смартфон), което има функция на мобилен WLAN хотспот. В този случай съответните услуги са налични само при съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор и само в рамките на обхвата на Вашата мобилна мрежа. При получаването на пакети с данни от интернет, в зависимост от Вашия мобилен план и най-вече при използване в чужбина, могат да възникнат допълнителни разходи (напр. такси за роуминг). За да използвате безплатно приложението We Connect, е необходим смартфон с подходяща операционна система iOS или Android, както и SIM карта с опция за данни със съществуващ или отделно сключен договор за мобилни услуги между Вас и Вашия мобилен оператор. Наличието на отделните услуги, описани в пакетите на We Connect и We Connect Plus, може да варира в зависимост от страната. Тези услуги се предлагат за срока на договора и тяхното съдържание може да претърпи промени или да бъде преустановено по време на този срок. Повече информация можете да намерите на portal.volkswagen-we.com и от Вашия дилър на Volkswagen, респ. на Volkswagen Лекотоварни автомобили. За информация относно мобилните тарифни условия се обърнете към Вашия мобилен оператор.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип