Радиосистеми

Постоянен спътник: доброто настроение

Дори и понякога вкусовете на Вашите спътници да са много различни, със сигурност всички държат на едно: добрия звук. Модерните радиосистеми в Caravelle 6.1 поддържат чисто звучене и освен това частично са предварително подготвени за свързването им към приложението и услугите на We Connect.

Радиосистема "Composition Audio"

  • монохромен дисплей
  • мощност 2 x 20 W
  • два, респ. четири високоговорителя1
  • слот за SD карта, USB вход
  • Bluetooth връзка за мобилен телефон
  • опционално поддържа базовите услуги на We Connect2

Радиосистема "Composition Colour"

  • цветен сензорен дисплей с размер 16,5 см (6,5 инча)
  • четири високоговорителя1 с мощност 4 x 20 W
  • слот за SD карта, два външни USB входа и Bluetooth връзка за мобилен телефон
  • опционално поддържа базовите услуги на We Connect2

В зависимост от варианта на оборудване.

За използване на услугите на We Connect е необходимо да имате Volkswagen ID потребителски акаунт и да влезете в We Connect с потребителско име и парола. Освен това трябва да имате сключен отделен договор онлайн за We Connect, респ. We Connect Plus с Volkswagen AG. При We Connect Plus разполагате със срок от 90 дни след предаването на автомобила, за да го регистрирате в Интернет на адрес portal.volkswagen-we.com и да използвате услугите безплатно за целия договорен период.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип