Меню
Затваряне на менюто
Затвори

T6.1 модели

 

Оригиналът

"Bulli" е безспорно иконата сред лекотоварните автомобили и е пуснат за първи път в движение през 1950 г. От T1 до T6 в световен мащаб са продадени почти дванайсет милиона автомобила. Сега производствената серия има ъпдейт: T6.1

Създайте си сами представа за T6.1

Икона, последна версия Transporter 6.1

Може ли нещо перфектно да стане още по-перфектно? Можем да опитаме: Това поколение на Transporter последователно продължава с доказани силни страни и задава нови мащаби в своя клас. Заедно с нашите клиенти, ние разработихме надежден партньор с нови детайли за още по-приятен работен ден, с най-съвременни асистиращи системи за водача, системи за безопасност и информационно-развлекателни системи, с непроменена безкомпромисна многофункционалност в ежедневието. Здравият и просторен Transporter 6.1: Универсалният автомобил за тези, които трябва да вършат добра работа всеки ден.

Икона, последна версия Multivan 6.1

Може ли нещо перфектно да се направи още по-перфектно? Може да се опита: това поколение на Multivan последователно продължава доказаните преимущества и представя много акценти! Разработен е иновативен спътник с най-модерни инфотейнмънт системи, асистиращи системи за водача и системи за безопасност при неизменно безкомпромисна мултифункционалност. Надеждният и обширен Multivan 6.1: многостранният автомобил за всички, чийто живот е винаги в движение.

Икона, последна версия California 6.1

Да заспите под звездното небе. Сутрин да се събудите от шума на морето. Да изучавате нови страни и въпреки това да се чувствате като у дома: California 6.1 е свобода в чист вид. Със своето удобно вътрешно оборудване и добре обмислени детайли той превръща всяко пътуване в незабравимо приключение. Насладете се на Вашата независимост и пътувайте, където пожелаете. С всичко, което Ви е необходимо.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип