Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Цена от (с ДДС)
110.595,-
Мощност на двигателя (kW)
150
kW
Мощност на двигателя (к.с.)
204
к.с.
Разход
20,7
kWh/100 km
CO₂-емисии
0
г/км

Макс. пробег по WLTP9:

420 км

Време за зареждане от 5% до 80%10

около 30 минути

ID. Buzz Cargo: професионална мобилност в ново измерение

Какви са изискванията Ви към съвременния ван за професионални цели? Да има електрическо задвижване, достатъчен обем на товарното отделение и едновременно с това да е подходящ за дълги разстояния: Новият ID. Buzz Cargo предлага всичко това. И дори малко повече, благодарение на модерната свързаност, дигиталните системи и големия брой интелигентни функции, предназначени да улеснят работния Ви ден. С иновативния ID. Buzz Cargo ние поставяме на пътя новото поколение професионална мобилност. Визуално вдъхновен от първия хипи ван, новият ID. Buzz Cargo е първият изцяло електрически ван на Volkswagen. Резултатът: Мощен и екологичен лекотоварен автомобил за професионални нужди, който преодолява почти всички предизвикателства на работното ежедневие.

Нова концепция на товарното отделение: превръща ID. Buzz Cargo в отличник по пренасяне на товари

Голямо товарно отделение, компактни размери и едновременно с това напълно електрически: ID. Buzz Cargo е на път да дефинира по нов начин професионалната мобилност. Благодарение на модерния дизайн на товарното отделение той впечатлява с място за два напречно разположени европалета. В комбинация с големия товарен обем от до 3,9 куб. м1 и високия полезен товар от 650 кг ID. Buzz Cargo буди възхищение по всички показатели. Предостатъчно място предлага и по-интелигентната концепция на отделенията за съхранение в кокпита, където на безопасно място могат да се подредят предмети от трудовото ежедневие - от работните ръкавици до сгъваемия метър. Освен това мощното електрическо задвижване позволява безпроблемно теглене на прикачни товари до 1000 кг с опционалния теглич. Това превръща новия ID. Buzz в истински "работохолик".

Повече устойчивост за модерна професионална мобилност

Новият ID. Buzz Cargo предлага модерна мобилност за почти всеки бизнес - дори ако Ви се налага да изминавате по-дълги разстояния. Постигайки неутрален въглероден отпечатък2, с ID. Buzz Cargo изминавате до 420 километра3, без да зареждате. Технологията Plug & Charge4 ще улесни в бъдеще зареждането по време на път от обществени станции в цяла Европа. Тогава, за да заредите, ще е необходимо само да включите зарядния кабел. Между другото, благодарение на електрическото задвижване, с ID. Buzz Cargo ще имате достъп до екологичните зони в градовете, които иначе може да са затворени за автомобили с двигатели с вътрешно горене. Ето как новият ID. Buzz Cargo прави Вашата професионална мобилност още по-гъвкава.

Технология от бъдещето: още днес в ID. Buzz Cargo

Новият ID. Buzz Cargo Ви подпомага в работното ежедневие с многобройни дигитални функции и ориентирани към бъдещето технологии. Оборудван с предлагани по желание над 30 асистиращи системи и добра видимост благодарение на опционалните матрични LED фарове: Новият ID. Buzz Cargo предлага високо ниво на комфорт и качество. В същото време той е "always on" благодарение на вградената SIM карта. По този начин можете лесно да актуализирате дигиталните функции на ID. Buzz Cargo. Over-the-air-Updates5 на софтуера посредством We Connect6 се извършват лесно с натискането на един бутон.

ID. Buzz Cargo: професионална електромобилност в най-чиста форма

Товарно отделение

Добре премислено: обширно пространство на малка площ

Компактни размери, но голям товарен обем и при това напълно електрически: Дефинирайте по-нов начин Вашата професионална мобилност с ID. Buzz Cargo. Благодарение на модерната си MEB платформа (модулната платформа за електромобили) новият ID. Buzz Cargo предлага максимално пространство за товарене на малка площ: на товарната площ могат да се разположат два напречно натоварени европалета. На ID. Buzz Cargo могат да се натоварят общо до 3,9 кубически метра1. Практичен: Фиксираната преграда между кабината на водача и товарното отделение по желание може да бъде оборудвана с прозорец и отвор за товарене. Опционалната втора плъзгаща се врата от страната на водача прави товаренето още по-удобно и гъвкаво. Освен това новият ID. Buzz Cargo съчетава висок товарен капацитет с отлична маневреност: Малкият диаметър на завиване от само 11,09 м се отплаща най-вече при движение по тесните улици на големия град. Маневрен, гъвкав и просторен въпреки компактните си размери: Ето как новият ID. Buzz Cargo може да се справи с почти всяко предизвикателство на съвременната професионална мобилност.

Работно място за водача

По-умен кокпит: добра организация от началото до края на работния ден

Много място за съхранение и товарене: Оптимизираното работно място за водача на новия ID. Buzz Cargo е перфектно оборудвано за работния Ви ден. На серийната двойна седалка можете да возите още двама пътници. В интериора не е използвана животинска кожа. По този начин ID. Buzz Cargo съчетава екологичната устойчивост с комфорта на потребителя. Концепцията на отделенията за вещи в кокпита, която е специално разработена за професионални нужди, Ви осигурява добра организация по време на път. Независимо дали става дума за работни ръкавици, товарителница, сгъваем метър, бутилка с напитка, чаша за кафе или кутия за обяд: Тук има място и подходящо отделение за съхранение на почти всичко, например върху голямата открита поставка в горната част на арматурното табло или в затварящото се отделение за ръкавици. Освен удобното отделение за смартфона, в което той може да се зарежда индуктивно, новият ID. Buzz Cargo предлага по желание множество USB-C портове, които могат да захранват допълнителни крайни устройства.

Кутия ID. Buzz Cargo

Мобилно пространство за съхранение, когато сте на път: офисът е винаги с Вас

Лесно подреждане: Опционалната ID. Buzz Cargo Box е практично решение с футуристичен дизайн за предлаганите по желание единични седалки в кабината. Тя позволява бързо и успешно да приберете важните предмети от работното ежедневие между двете предни седалки. В тази функционална, изваждаща се кутия за съхранение има място не само за бутилки с напитки, чаши за кафе или химикалки. Тя разполага и с просторно горно отделение за съхранение на малки и по-големи лаптопи, папки, класьори и всякакви други подобни вещи. Така че офисът да е винаги до Вас. Мобилни и гъвкави: ID. Buzz Cargo Box предлага интелигентно използване на пространството, когато сте на път.

Инфотейнмънт

По-удобно от всякога: новата дигитална мобилност

Дигитален кокпит, интернет връзка и мобилни онлайн услуги - новият ID. Buzz Cargo улеснява работното Ви ежедневие с помощта на най-съвременни технологии. С предлаганата по желание функция App-Connect можете лесно да прехвърлите музика, аудиокниги или новини от смартфона си на 25,4-сантиметровия (10-инчовия) цветен сензорен дисплей на инфотейнмънт системата, с който можете да управлявате множество функции, като например радиото DAB+. Освен удобното отделение за смартфона, в което той може да се зарежда индуктивно, новият ID. Buzz Cargo предлага по желание множество USB-C портове, които могат да захранват допълнителни крайни устройства.

Дизайн на светлините

Пътеводна светлина, която комуникира с Вас

За привлекателния външен вид на новия ID. Buzz Cargo допринася преди всичко и неговият модерен дизайн на светлините. Ако държите ключа, който е свързан с опционалната система за заключване и стартиране Keyless Advanced, и се доближите до автомобила, той Ви приветства с приятелско "намигване", тъй като опционалните матрични LED фарове с електрическо задвижване се завъртат отдолу нагоре и светват. С функцията "Coming/Leaving-Home" ID. Buzz Cargo разпръсва тъмнината: Когато се приближавате към автомобила или слизате от него, опционалните матрични LED фарове и светлинна проекция осветяват пътя пред Вас. Иновативната технология на светлините в ID. Buzz Cargo допринася за ярките моменти в работното ежедневие.

Изцяло свързан: Свързаност и технология

Over-the-air Updates

Актуализациите на софтуера увеличават функционалността на дигиталните системи на Вашия ID. Buzz Cargo. Те могат да бъдат редовно актуализирани и оптимизирани благодарение на Over-the-air-Updates5 с помощта на We Connect6. Без посещение на сервиз - и съвсем лесно. По време на шофиране Over-the-air-Updates5 се изтеглят във фонов режим посредством мобилния достъп на Вашия ID. Buzz Cargo. Веднага, щом е налична актуализация, това се отбелязва на инфотейнмънт системата и Вие ще получите упътване как стъпка по стъпка да извършите инсталирането. Докато Вашият ID. Buzz Cargo е паркиран, например през нощта, се извършва цялото инсталиране, така че още при следващото потегляне да се насладите на нови и подобрени функции. По този начин сте винаги в крак с новостите и ще продължавате да се възползвате от най-модерните ни дигитални разработки дори след закупуването на Вашия ID. Buzz Cargo.

Car2X

Автомобили, които комуникират помежду си на пътя, могат да намалят задръстванията и да предупреждават за локални опасности. Технологията Car2X разширява многократно радиуса на действие на сензорите на автомобила, като за оценката на актуалната обща пътна ситуация включва и информация от други участници в движението и инфраструктурата. Чрез използването на интелигентен софтуер и електроника сигурността може да премине на ново ниво. Пример за това е услугата "Предупреждения за локални опасности". ID. моделите например комуникират помежду си на разстояние до 800 метра, и то в рамките на милисекунди. Благодарение на многобройните си сензори електрическите автомобили откриват възможни опасности на ранен етап и чрез WLAN радиосигнал автоматично предупреждават намиращите се в близост други участници в движението.

Асистиращи системи

С предлаганите по желание повече от 30 асистиращи системи за водача и възможност за комуникация с други автомобили ID. Buzz Cargo още днес е готов за мобилността на утрешния ден. За първи път в лекотоварен автомобил на Volkswagen гамата от интелигентни асистиращи системи варира от автоматичното заемане и напускане на паркомясто през предупреждения и съобщения за локални опасности (Car2X) до най-новата версия на опционалния Travel Assist с групови данни7. Тази система може да следи вместо Вас спазването на лентата за движение, дистанцията до автомобила отпред и зададената максимална скорост7. При това Travel Assist с групови данни управлява например адаптивното водене в лентата за движение. Тази функция поддържа автомобила в средата на лентата за движение. Travel Assist с групови данни се адаптира към стила Ви на шофиране и може да Ви води по-вляво или по-вдясно, а не точно по средата на собствената лента7. Освен това по Ваше желание Travel Assist с групови данни Ви подпомага активно при смяна на лентата по магистрала7. Ако са налични групови данни, Travel Assist се съобразява само с разпознато ограничение на дадено пътно платно, за да следи лентата за движение например по второстепенни пътища без централна надлъжна маркировка7. Освен това Travel Assist с групови данни разполага с превантивен контрол на скоростта и функция за подпомагане на движението в завой. Скоростта на автомобила може също така да се регулира спрямо приложимите ограничения на скоростта и особеностите на пътя (завои, кръгови кръстовища и др.)7. Предвидливо действат и опционалните IQ. Light матричните LED фарове. В комбинация с опционалния Light Assist светлината им автоматично се скрива на интервали при шофиране през нощта, преди да бъдат заслепени други участници в движението8. Иновативен и изцяло свързан в мрежата: ID. Buzz Cargo Ви отвежда удобно до целта.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип