Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen комби модели

 

Убеждават с много място

В Kombi моделите на Volkswagen Лекотоварни автомобили ще намерите място не само за себе си и Вашите колеги, но и за стоки и други материали.

Създайте си сами представа за Kombi моделите

Професионалист във всички области. Caddy Kombi

Никой друг автомобил от този клас не съчетава променливостта, гъвкавостта и здравината толкова перфектно, колкото Caddy Kombi. Издръжливото вътрешно пространство може да се разшири до седем места, а с няколко прости движения да се превърне в двуместно с голямо товарно отделение, в случай че трябва да доставите стоки или материали. Дори по-малките предмети могат да се складират бързо и сигурно. Стандартните мултиколизионна спирачка и въздушни възглавници за водача, пътника и странична възглавница за глава гарантират Вашата безопасност.

Икона, последна версия Transporter 6.1

Може ли нещо перфектно да стане още по-перфектно? Можем да опитаме: Това поколение на Transporter последователно продължава с доказани силни страни и задава нови мащаби в своя клас. Заедно с нашите клиенти, ние разработихме надежден партньор с нови детайли за още по-приятен работен ден, с най-съвременни асистиращи системи за водача, системи за безопасност и информационно-развлекателни системи, с непроменена безкомпромисна многофункционалност в ежедневието. Здравият и просторен Transporter 6.1: Универсалният автомобил за тези, които трябва да вършат добра работа всеки ден.

Акценти на стандартното оборудване

Въздушни възглавници

Сигурни на пътя. Насладете се на възможно най-добрата защита

Въздушните възглавници на водача и пътника предлагат възможно най-добрата защита за предните пътници. Въздушната възглавница на пътника може да се деактивира с ключа на автомобила.

Мултиколизионна спирачка

Безопасно по стандарт. Възползвайте се от иновативна спирачна система

Стандартната мултиколизионна спирачка при моделите Kombi на Volkswagen Лекотоварни автомобили инициира процес на спиране след сблъсък, за да предотврати в идеалния случай последващи сблъсъци (в рамките на ограниченията на системата). Мултиколизионната спирачка се активира, когато два независими един от друг сензора разпознаят сблъсък. След кратко забавяне скоростта на автомобила постепенно се намалява до 10 км/ч, като водачът по всяко време може отново да поеме контрола. В рамките на ограниченията на системата

Система за подпомагане при изкачване на наклони

Удобно. Подпомага Ви при движение по наклони

Асистент при потегляне по наклон предотвратява нежеланото връщане назад на автомобила и гарантира удобно управление при стартиране.

Задвижване на всички колела 4MOTION

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип