Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen Kombi модели

Убеждават с много място

В Kombi моделите на Volkswagen Лекотоварни автомобили ще намерите място не само за себе си и Вашите колеги, но и за стоки и материали.

Caddy Kombi
Transporter 6.1 Kombi
Caddy Kombi
Transporter 6.1 Kombi

Caddy Kombi

Ако искате да използвате Caddy не само за лични цели, но и за работа, най-добре е да разполагате с Kombi. Здравият 5-местен автомобил впечатлява с всички тези качества, които направиха Caddy "велик": издръжливи материали, висококачествена изработка и гъвкав интериор. Ако търсите 7-местен автомобил, Caddy Kombi пак е на разположение. По желание можете да добавите трети ред места. Новост са изцяло тапицираната пътническа зона и въздушните възглавници тип "завеса" за втория ред места. Това прави новия Kombi не само по-удобен, но и по-сигурен от когато и да било.

Transporter 6.1 Kombi

От 1950 г. Transporter Kombi се налага със своите лесно демонтиращи се редове седалки, което улеснява редуването на превоз на пътници и превоз на товари изключително лесно. Гъвкавият интериор и разнообразните варианти за разположение на седалките предлагат практично решение за всяка ситуация.

Създайте си сами представа за Kombi моделите

Задвижване на всички колела 4MOTION

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип