Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen класики в нов стил Heritage колекция

С колекция Heritage връщаме живота на класическите модели на Volkswagen. Вървете по стъпките на Beetle и Bulli с емблематични дрехи, модерни аксесоари и полезни предмети за свободното време.

Време за излизане

Слоганът вече го издава: С нашето дъждобранно яке сте подготвени за почти всяко приключение на открито - и освен това сте стилни, когато сте навън. Големият мотив на Bulli и разнообразните цветни и текстилни акценти го превръщат в истинска атракция за окото. Удобно прибрано в подходяща чанта от плат, можете да вземете новото си любимо яке със себе си, където и да отидете.

Beetle шапка

Носили ли сте някога истинска икона? Тогава е време. Класическият Volkswagen вече се предлага и като модерна шапка. Шапките с козирка са налични в различни варианти и цветове, например в дискретно маслиненозелено или в модерен червено-бял дизайн с мотив на Beetle.

Носталгия във форма на Т

Нашите стилни връхни дрехи и тениски пренасят Bulli и Beetle в настоящето и ги интерпретират изцяло по нов начин. Комбинацията от свежи слогани и подходящи цветове излъчва чиста носталгия. Независимо дали става въпрос за риза или тениска, вие решавате как да представите култовите автомобили. Нашите дрехи се предлагат в различни размери: за дами от XS до XXL и за мъже от S до XXXL.

Следващата вечер на грил може да започва

Не само Bulli, но и нашата колекция създава усещане за свобода. Очаквайте ексклузивни продукти за барбекю с вълнуващ дизайн Heritage за незабравими вечери сред природата или в домашната градина

Повдигнете чашите

За да подхождат на аксесоарите за барбекю, в нашия асортимент ще откриете и съдове с различни форми и размери - например практична бутилка за пиене с елегантна бамбукова капачка или термоконтейнер за храна и напитки. Нашите емайлирани чаши с мотиви на T1 и Beetle също са идеални за къмпинг пътувания.

Настанете се удобно

Седнете удобно и се отпуснете върху нашето одеяло за пикник с Bulli мотив или вземете със себе си симпатичните възглавници за сядане. Ако сред природата ви стане студено, сгушете се в Beetle одеяло от мека вълна.

Опаковайте го

Искате да пътувате, да отидете на екскурзия или на плаж? Тогава ние имаме подходящите чанти за вас. Достатъчно място за багаж за кратката ви почивка е осигурено например от нашата пътна чанта или практичната сгъваема кутия, която може да носи до 30 кг. Можете също така да пътувате със стил с нашата чанта за рамо в маслиново зелен цвят или плажната чанта с носталгичен Beetle Cabrio дизайн.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип