Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Свързаност и приложения

Свързан с Вашия лекотоварен автомобил

С предложенията за свързаност на Volkswagen Лекотоварни автомобили дигитализацията си проправя път и дава повече удобство, сигурност и забавление. Свързвайки автомобила си с интернет получавате информация за трафика в реално време, напомняне за следващото посещение в сервиз, възможност медия стийминг или слушане на уеб-радио или помощ в случай на повреда. 

Моля, обърнете внимание, че наличността и изискванията за ползване на отделните функции зависят от избраната услуга. 

 

Приложение We Connect

Свързани с Вашия лекотоварен автомобил: Приложения и дигитални услуги

Можете ли още да си представите живот без смартфон? Вероятно не - в крайна сметка имате подходящото приложение за почти всяка ситуация. Благодарение на App Connect тази практическа помощ Ви е под ръка и зад волана на Вашия лекотоварен автомобил Volkswagen. Защото можете да показвате и управлявате избрани приложения1 чрез радио или навигационната система.

Независимо дали Car-Net или We Connect: Използвайте App Connect за трите иновативни технологии MirrorLink®, CarPlay™ и Android Auto™. CarPlay™ с We Connect в навигационните системи "Discover Media" и "Discover Pro"2 вече е възможна и безжична връзка с Вашия смартфон. 

MirrorLink™

От смартфона до дисплея

Както подсказва името: MirrorLink™ отразява всички подходящи приложения от Вашия смартфон върху дисплея на информационно-развлекателната Ви система. По този начин можете да управлявате любимите си приложения по време на движение безопасно и удобно директно на екрана. Дали Вашият смартфон е съвместим с MirrorLink™? Можете да проверите на  www.mirrorlink.com.

Приложения от нашите кооперационни партньори

 

Android Auto™

Вашият автомобил Ви разбира

"Да слушам любимия си плейлист на Spotify": С Android Auto™ от Google можете да управлявате всички подходящи приложения на Вашия смартфон с операционна система Android чрез Google Voice. Освен всичко друго, Google Play Music, Pandora и Spotify се контролират чрез гласово управление. С Android Auto™ можете да използвате още много други приложения удобно и сигурно, докато шофирате. За повече информация посетете уебсайта на Google.

Изтеглете сега приложението за  Android

 

 

Apple CarPlay™

Приложенията на Apple достъпни с едно натискане на бутон

Лесното управление е от първостепенно значение тук: С CarPlay™ от Apple можете да контролирате избрани приложения максимално удобно, докато шофирате, както сте свикнали с Вашия iPhone. Карти, телефон, новини, музика - всичко това с едно натискане на бутона. Освен това можете да работите със системата чрез гласово управление. За повече информация посетете уебсайта на Apple.

Научете повече за CarPlay™ 

 

Изисквания за App-Connect

Правилно свързана мрежа: За да можете да използвате App-Connect в комбинация с Car-Net, имате нужда или от аудио системата "Composition Colour/Media", или от една от навигационните системи "Discover Media" и "Discover Media Plus"3, както и от USB кабел. 

Връзка с Вашия автомобил от най-ново поколение: С новата оферта на We Connect, заедно с App-Connect имате информационно-развлекателните системи Composition Colour, Discover Media и Discover Pro.  С CarPlay™ можете да свържете смартфона си и без кабел. В противен случай имате на разположение обичайната връзка с USB кабел.

 

Съвместими устройства, които пасват

Аудио система „Composition Colour“

На живо и в цвят

Вашето включване в App-Connect на най-новото поколение Transporter 6.1 или Multivan 6.1. Просто свържете с USB кабел.

 

 

Аудио система „Composition Media“

Винаги добре свързани

"Composition Media" е идеалната аудио система, ако искате да използвате App Connect във вашия лекотоварен автомобил. Веднага след като свържете вашия смартфон чрез USB интерфейс, App Connect може да се използва без допълнителна регистрация.

Навигационна система „Discover Media“ и „Discover Media Plus“

В мрежата за нула време

И навигационните системи "Discover Media" и "Discover Media Plus" поддържат дигиталните предложения MirrorLink™, Android Auto™ и Apple CarPlay™.  С покупката на App-Connect ще намерите за всеки смартфон подходящо решение - независимо в кой лекотоварен автомобил Volkswagen.

Навигационна система „Discover Media“ или „Discover Media Pro“

Навигирайте лесно

С 8" и 9,2" цветни сензорни дисплеи е удоволствие. И тези навигационни системи поддържат дигиталните предложения MirrorLink™, Android Auto™ и Apple CarPlay™. С покупката на App-Connect всеки открива съответното решение - независимо в кой лекотоварен автомобил Volkswagen. Двете системи поддържат безжична връзка към App-Connect.

Свързване на устройства

Предлага се в комбинация с Car-Net

 

USB кабел

Бързо свързване: За да използвате App-Connect, свържете Вашия смартфон и радио или навигационната система просто с подходящ USB кабел. Той е включен в обема на доставката на повечето смартфони.

 

Предлага се в комбинация с We Connect

 

Wireless

С навигационните системи "Discover Media" и "Discover Pro"  можете да свържете Вашия iPhone с CarPlay™ и без кабел.

Често задавани въпроси за App Connect

Какво включва App Connect?

App Connect поддържа трите иновативни технологии MirrorLink®, Apple CarPlay™ и Android Auto™.

 

Как фунционира App Connect?

Благодарение на App Connect можете лесно да използвате избрани приложенияот Вашия смартфон директно през аудио или навигационната система.

 

Как да активирам App Connect?

За да използвате App Connect в комбинация с Car-Net Ви е необходима аудио система "Composition Media" или навигационна система "Discover Media" или"Discover Media Plus", както и USB кабел.

Връзка с Вашия автомобил от последно поколение: App Connect в комбинация с We Connect се предлага с информационно-развлекателни системи "Composition Colour", "Discover Media" и "Discover Pro". Необходим е USB кабел за връзка, а ако ползвате CarPlay™ вече можете да свържете Вашия смартфон и безжично. 

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип