Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Моделни варианти на Caddy

Caddy модели от пето поколение

Caddy е мултиталантът, подходящ за всички ситуации: както като функционален товарен вариант с професионално предназначение, така и като просторен миниван с до седем места.

100% нов. И все 100% Caddy. Caddy

Ново самочувствие: Caddy е изцяло преработен. Освен с нов и вълнуващ дизайн, той впечатлява и чрез най-модерните асистиращи системи за водача, висококачествен дигитален кокпит и авангарден инфотейнмънт (Innovision Cockpit) с включени мобилни онлайн услуги. Разбира се, Caddy остава все така надежден, гъвкав и практичен в ежедневието – но сега е още по-подготвен за това, което животът ще Ви поднесе.

Наследник на Caddy Beach Caddy California

Открийте новата свобода: Изпитайте новия, вълнуващ дизайн на Caddy California и се насладете на безброй иновации, внимателно обмислена концепция за вътрешното пространство, оборудвано с пет места, и множество други нововъведения. Caddy California Ви предлага удобно място за спане, малка изтегляща се кухня и прибираща се сгъваема маса със сгъваеми столове. Като завършек на цялостната концепция Volkswagen Оригинални аксесоари предлага опционално и просторна палатка за четири до шест души, с възможност за прикрепяне към автомобила. По желание палатката може да бъде и свободно стояща, което осигурява още по-голяма гъвкавост. За още по-голямо удобство на път разполагате също така с модерни асистиращи системи за водача, отлична картина, благодарение на висококачествения дигитален кокпит, както и авангарден инфотейнмънт с включени мобилни онлайн услуги, които лесно можете да достъпите чрез централния сензорен дисплей (Innovision Cockpit).

Наследник на Caddy Kasten Caddy Cargo

Куриерски услуги, ремонтни дейности, доставки или строителни материали – в работата Ви всичко предстоящо може да бъде предвидено. Caddy Cargo отговаря на всички тези нужди. С нов, забележителен дизайн, най-модерните асистиращи системи за водача, иновативна инфотейнмънт система и ергономично работно място за водача, Caddy Cargo е както винаги надежден, гъвкав и напредничав. Тоест перфектният партньор, когато става въпрос за добра и професионална организация на работното ежедневие.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип