Затваряне на менюто
Затвори

Caddy модели

 

Мултиталантът за всички ситуации

Caddy е мултиталант за всички ситуации: Независимо дали като функционален товарен вариант за търговска употреба, или като просторен миниван с до седем места. 

Създайте си сами представа за Caddy

Майстор почти във всичко Caddy Kasten

Всеки ден носи нови предизвикателства, които изискват бързи и професионални решения. С Caddy Kasten имате на разположение автомобил, който Ви помага оптимално в почти всяка ситуация. Стандартните мултиколизионна спирачка и въздушни възглавници за водача, пътника и странична възглавница за глава гарантират Вашата безопасност. Caddy Kasten е професионалист във всички области и впечатлява с обем на товарното пространство до 4,7 м³.

Професионалист във всички области. Caddy Kombi

Никой друг автомобил от този клас не съчетава променливостта, гъвкавостта и здравината толкова перфектно, колкото Caddy Kombi. Издръжливото вътрешно пространство може да се разшири до седем места, а с няколко прости движения да се превърне в двуместно с голямо товарно отделение, в случай че трябва да доставите стоки или материали. Дори по-малките предмети могат да се складират бързо и сигурно. Стандартните мултиколизионна спирачка и въздушни възглавници за водача, пътника и странична възглавница за глава гарантират Вашата безопасност.

Всичко остава в семейството Caddy

Двама на пазар, петима на лятно пътешествие, седем на детски рожден ден: Caddy се справя с живота такъв, какъвто е. Надежден, гъвкав и универсален като предшествениците си, сега − в четвъртото си поколение − още по-удобен и икономичен. Предлага се, както обикновено, с до седем места и в две междуосия. Това го прави специален автомобил – и перфектен мултиталант. Винаги има напр. радио и интерфейс за мобилен телефон. Можете също така да се възползвате от стандартните асистиращи системи за водача като мултиколизионната спирачка или системата за наблюдение на зоната около автомобила "Front Assist" с функция за аварийно спиране в града.

Ще Ви придружи до края на света. Caddy Beach

Насладете се на почивки, за които ще говорите дълго време − на места, които посещават малцина. Перфектното оборудване за това е Caddy Beach. Удобна голяма седалка, непропускаща светлина завеса за предното стъкло, както и магнитни завеси за страничните стъкла, практични джобове за вещи и още много вече са налични по стандарт. В комбинация с опционалния пакет „Camping“ можете дори да превърнете автомобила за свободното време в малък ваканционен апартамент: с палатка с размери 2,3 м х 2,0 м за задната клапа, два сгъваеми стола, маса и вентилационна решетка за плъзгащата се врата. Така можете да се наслаждавате всеки ден на нещо ново, където и да сте.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип