Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen кемпери

 

Чувствайте се като у дома навсякъде

Поемете дълбоко въздух в планините на Тирол, отпуснете се на езерото Гарда в Италия или просто направете екскурзия до адриатическото крайбрежие на Хърватия − това не е проблем с кемперите от Volkswagen Лекотоварни автомобили. Нашите кемпери разполагат с всичко необходимо за една уютна почивка.

California 6.1
Grand California
California 6.1
Grand California

California 6.1

Да заспиш под звездното небе. Сутрин да те събуди шумът на морето. Да изучаваш чужди страни и въпреки това да се чувстваш винаги като у дома - California 6.1 е свобода в чист вид. Със своя комфортен интериор и добре обмислени детайли той превръща всяко пътешествие в незабравимо приключение. Насладете се на своята независимост и пътувайте, където Ви душа иска. С всичко необходимо.

Grand California

Някои го наричат "страст към пътешествия". Други - "жажда за приключения". Все едно как го наричате: задоволете заедно с Grand California копнежа си по непознати места и голямата независимост. Тъй като точно затова California е на разположение вече десетилетия. Неговият по-голям брат Ви предлага напълно оборудван дом през ваканцията и дори повече. Повече пространство. Повече комфорт. Повече свобода.

Създайте си сами представа за автомобилите за свободното време

Задвижване на четирите колела 4MOTION

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип