Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen кемпери

 

Чувствайте се като у дома навсякъде

Поемете дълбоко въздух в планините на Тирол, отпуснете се на езерото Гарда в Италия или просто направете екскурзия до адриатическото крайбрежие на Хърватия − това не е проблем с кемперите от Volkswagen Лекотоварни автомобили. Нашите кемпери разполагат с всичко необходимо за една уютна почивка.

Създайте си сами представа за автомобилите за свободното време

Ще Ви придружи до края на света. Caddy Beach

Насладете се на почивки, за които ще говорите дълго време − на места, които посещават малцина. Перфектното оборудване за това е Caddy Beach. Удобна голяма задна седалка, непропускаща светлина завеса за предното стъкло, както и магнитни завеси за страничните стъкла, практични джобове за вещи и още много вече са налични по стандарт. В комбинация с опционалния пакет „Camping“ можете дори да превърнете автомобила за свободното време в малък ваканционен апартамент: с палатка с размери 2,3 м х 2,0 м за задната клапа, два сгъваеми стола, маса и вентилационна решетка за плъзгащата се врата. Така можете да се наслаждавате всеки ден на нещо ново, където и да сте.

Икона, последна версия California 6.1

Да заспите под звездното небе. Сутрин да се събудите от шума на морето. Да изучавате нови страни и въпреки това да се чувствате като у дома: California 6.1 е свобода в чист вид. Със своето удобно вътрешно оборудване и добре обмислени детайли той превръща всяко пътуване в незабравимо приключение. Насладете се на Вашата независимост и пътувайте, където пожелаете. С всичко, което Ви е необходимо.

Открийте голямата свобода Grand California

Някои го наричат „носталгия“. Други „желание за приключение“. Но всъщност името няма значение. Защото всеки любител на пътувания познава чувството: копнежът по непознати места. Желанието да не планира всичко предварително. Поривът просто да тръгне и да следва призива на света. От десетилетия California отстоява тази свобода. Неговият по-голям брат, новият Grand California, предлага още повече независимост. Защото с него можете да имате навсякъде своя напълно оборудвана ваканционна къща с кухня, стаи и баня. Тук ще намерите много информация за новия дом на колела. Забавлявайте се!

Задвижване на всички колела 4MOTION

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип