Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen кемпери

Чувствайте се като у дома навсякъде

Поемете дълбоко въздух в планините на Тирол, отпуснете се на езерото Гарда в Италия или просто направете екскурзия до адриатическото крайбрежие на Хърватия − това не е проблем с кемперите от Volkswagen Лекотоварни автомобили. Нашите кемпери разполагат с всичко необходимо за една уютна почивка.

Създайте си сами представа за автомобилите за свободното време

Автомобили за свободното време и кемпери, които наистина впечатляват

Volkswagen Лекотоварни автомобили предлага подходящия кемпер за Вашите нужди. Caddy California е истински универсален автомобил за ежедневието и може да се превърне в мечтан къмпинг автомобил с предлагана като опция палатка и мини кухня за нула време. Ако искате да бъдете оборудвани за по-дълги екскурзии, ще бъдете доволни от California 6.1. Той предлага места за спане в купето и подвигащ се покрив и има определено усещане за ван. Grand California е абсолютния луксозен кемпер. Оборудван с пълноценна кухня, баня и отлична отоплителна система, нищо не пречи на почивката с цялото семейство.

Компактен дом на колела за всички поводи: Caddy California

Насладете се на вълнуващия дизайн на Caddy California и се оставете да Ви спечелят множеството иновации. Добре обмислената концепция за пространство с пет места и много други подобрения превръщат наследника на Caddy Beach в най-добрия кемпер. Caddy California Ви предлага удобно място за спане, малка разтегателна кухня и сгъваема маса със сгъваеми столове. Новата мини кухня е опционално оборудване в Caddy California. Всеки автомобил, оборудван с кухня има разрешително за кемпер. Опционално се предлага също просторна палатка, която може да се прикрепи директно към задната врата и предлага място за до шест души. Ако желаете, палатката може да стои и независимо от автомобила и внася още повече гъвкавост на Вашата почивка. Volkswagen предлага още допълнителни аксесоари, които да адаптират Вашия дом на колела към Вашите нужди. Насладете се на практичните функции в автомобила с опционалния Innovation Cockpit с новаторски информационно-развлекателни и дигитални услуги.

Неограничена свобода с California 6.1

Да заспиш под звездното небе. Сутрин да те събуди шумът на морето. Да изучаваш чужди страни и въпреки това да се чувстваш винаги като у дома - California 6.1 е свобода в чист вид. Със своя комфортен интериор и добре обмислени детайли той превръща всяко пътешествие в незабравимо приключение. В зависимост от оборудването, California 6.1 се предлага с малък кухненски бокс или напълно оборудвана кухня. Напълно оборудваната кухня включва два газови котлона, здрав капак, който може да се използва като работен плот и подвижна мивка, предлагаща всичко необходимо за спокойно готвене по време на пътуване. Всички модели с кухня имат разрешително за кемпер. Спално място за до четирима души: California 6.1 разполага с легло в пътническата зона и просторното таванско легло, които ще Ви осигурят приятни нощи. Оставете шума на вълните да Ви приспи и да се почувствате напълно спокойни. Нищо не е по-лесно от това с удобния дом на колела от Volkswagen Лекотоварни автомобили.

Наистина впечатляващ специален модел: California 6.1 Edition. California 6.1 Edition е спортен и динамичен и впечатлява с най-доброто си оборудване. Ексклузивните 17-инчови алуминиеви джанти "Aracaju" придават на вашия кемпер елегантен външен вид, а затъмените стъкла в пътническата зона осигуряват допълнителна уединение. Лаковото покритие в избрани цветове е изискано с черни елементи като B-колоната и покрива. Затъмените LED задни светлини и декоративните лайсни от вътрешната страна осигуряват спортно отношение към живота докрай.

Открийте голямата свобода: Grand California

С Grand California Вие получавате още повече свобода и независимост за Вашите приключения. Защото по-големият брат на Caddy California и California 6.1 предлага всички предимства на луксозен дом на колела, без да жертва маневреност и удобство. В допълнение към напълно оборудвана кухня и удобен кът за сядане, кемперът Grand California е оборудван с баня, включително тоалетна и душ. Резервоар за прясна вода от 110 л осигурява много прясна вода и голямо удобство при готвене и миене. Този просторен дом на колела е подходящ както за почивка за двама, така и за приключения с цялото семейство и предлага място за съхранение и място за спане на до четирима души. Цялостната отоплителна система осигурява уютно усещане в свежа пролетна сутрин или прохладен есенен ден, а с дигиталните услуги и предлагани по избор навигационна система или модерни асистиращи системи, Вие ще стигнете безопасно до Вашата крайна дестинация. 

Задвижване на четирите колела 4MOTION

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип