Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen Бордови

Оптимално подготвен за всяка задача

Автомобилите с товарен борд от Volkswagen Лекотоварни автомобили пренасят мощност върху големи размери: по-тежко устройство, повече оборудване, повече товари.

Transporter 6.1 Бордови
Crafter Бордови
Transporter 6.1 Бордови
Crafter Бордови

Transporter 6.1 Бордови

Всичко започва преди повече от 70 г. в завода на Volkswagen: Използваните там "вагони на плочи" служат като модел за разработката на Bulli. Transporter 6.1 Бордови остава верен на тези корени. Независимо дали за големи товари или на труден терен - с единична или двойна кабина и с различни варианти на борд, той може да се справи с почти всяка задача.

Crafter Бордови

Crafter Бордови убеждава по отношение на оборудването и местата за сядане. Голямото разнообразие от варианти позволява перфектно адаптиране към различни изисквания. Crafter Бордови предлага цял набор от възможности: Освен машини и материали, той може да транспортира до седем служители във вариант с двойна кабина. С голямата си товарна площ до 9,6 м² Crafter Бордови предлага много място още на пръв поглед. А на втори – повече, отколкото си мислите.

Създайте си сами представа за автомобилите с товарна платформа

Задвижване на всички колела 4MOTION

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип