Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Оферти и промоции

Стартиране на видеото

VW Driver's Days. Специално предложение за всички водачи на Volkswagen. Заповядайте във всеки оторизиран сервиз на марката Volkswagen в страната от 25-ти ноември до 6-ти декември и се възползвайте от 20% ценово предимство за Volkswagen оригинални чистачки и крушки. За по-добра видимост и безопасно пътуване през зимата.

Volkswagen Оригинални чистачки и крушки

Безопасност, качество и висока точност на съответствие за Вашия Volkswagen: С Volkswagen Оригинални части® Вашият Volkswagen си остава на 100% Оригинал, а Вие пътувате сигурно и комфортно.

Само сега вземете 20% ценово предимство за всички Volkswagen Оригинални чистачки и крушки.*

Вижте нашите условия за подмяна на пера за чистачки по програма Сервиз 4+

*Ценовото предимство е само за резервната част и не се отнася за труда и материалите, необходими за монтажа й. Промоционалните условия за артикулите в тази акция не се комбинират с други акции и кампании и не важат за вече включени в други акции и кампании артикули от посочения асортимент. Всички бонуси и рабати са необвързващо препоръчителни, некартелни и ориентировъчни отстъпки с включен ДДС, приспаднати от необвързващо препоръчителна, некартелна цена по ценова листа. Офертата е валидна само за посочения времеви период. Вносителят си запазва правото на промяна.

Запознайте се ѝ с другите атрактивни предложения от Volkswagen сервиз и резервни части

Информационни материали

Запознайте се с нашите актуални информационни материали в областта на сервизните услуги, резервните части и Оригиналните аксесоари.

Съхранение на гуми

Попитайте Вашия Volkswagen оторизиран сервизен партньор за възможността и условията за съхранение на Вашите летни гуми.

Калъфи за гуми

Предпазете гумите и джантите си. Комплектът калъфи за гуми (4 броя) от здрав полиестер е идеален за съхранение на Вашите зимни или летни гуми.

Каталожен номер до 18": 000073900
Каталожен номер до 21": 000073900Е