Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Оферти и промоции

Не правете компромис с Вашата сигурност. Сменете гумите си със зимни. Когато температурите паднат под 7 °C е време за зимни гуми.

Протекторът на зимните гуми е разработен от комбинация от смеси при използване на специални технологии, които значително подобряват сцеплението на гумата както на сухи, така и на заледени и мокри пътища.

• Гумата не се втвърдява, а ходовата повърхност е по-мека в студеното време, поради високия процент естествен каучук.
• Елементите от дизайна по протектора на зимната гума са по-широко разположени, което допринася за сигурното спиране на пътна настилка в зимни условия, ефикасното отвеждане на водата и доброто странично сцепление.
• Фините разрези по ламелите на профила спомагат за образуването на много ръбове, които се захващат за пътната настилка. Ламелите поемат сняг - снегът има най-добро сцепление със сняг.

От създаването си през 1871 година Continental работи за осъществяването на една цел: да осигури отлично владеене на пътя при шофиране, без компромиси по отношение на комфорт и удоволствие. Немският инженерен опит и цялостно автомобилно ноу-хау са вложени в създаването на първокласни гуми с марка Continental. Резултатът за шофьорите е увереност във всяка една ситуация и пълен комфорт до най-малкия детайл.

Доверие, подсилено от германски технологии.

Всеки клиент, закупил комплект зимни гуми Continental от оторизираните дилърски продажбено-сервизни комплекси на Volkswagen в страната за периода от 1 октомври до 15 декември 2018 год., може да участва в томбола и да спечели един от следните Volkswagen Оригинални аксесоари:

•  Volkswagen Оригиналнен GTI куфар - 1 брой
•  Volkswagen Оригинален GTI спортен сак - 8 броя
•  Volkswagen Оригинален GTI портфейл - 12 броя

Вземете Вашия талон. Попълнете го надлежно и го предайте в определеното за целта място. В случай че името Ви е сред печелившите е от значение всички задължителни данни да са въведени съобразно изискванията. Наградите ще бъдат теглени на 20 декември 2018 година.

Вижте илюстративни изображения на наградите тук.

Запознайте се ѝ с другите атрактивни предложения от Volkswagen сервиз и резервни части

Информационни материали

Запознайте се с нашите актуални информационни материали в областта на сервизните услуги, резервните части и Оригиналните аксесоари.

Съхранение на гуми

Попитайте Вашия Volkswagen оторизиран сервизен партньор за възможността и условията за съхранение на Вашите летни гуми.

Калъфи за гуми

Предпазете гумите и джантите си. Комплектът калъфи за гуми (4 броя) от здрав полиестер е идеален за съхранение на Вашите зимни или летни гуми.

Каталожен номер до 18": 000073900
Каталожен номер до 21": 000073900Е