Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Цена от (с ДДС)
127.960,-
Мощност на двигателя (kW)
150
kW
Мощност на двигателя (к.с.)
204
к.с.
Разход
21,0
kWh/100 km
CO₂-емисии
0
г/км

Макс. пробег по WLTP8:

около 420 км

Време за зареждане от 5% до 80%9:

около 30 минути

ID. Buzz е на път да дефинира по нов начин бъдещето на мобилността.

Идва новото поколение мобилност: иновативният ID. Buzz. Той е първият изцяло електрически ван на Volkswagen. Мултифункционален, напълно свързан и с изцяло нова концепция. Електрически ван за семейството, приятелите и предизвикателствата на ежедневието - дори и в тесните улички на големия град. Открийте сега визионерския дизайн на ID. Buzz, който съчетава компактни размери с простор и иновативни технологии. Изпитайте ново усещане за пространство с интериор, изработен от частично рециклирани материали. Вдъхновете се от изключителните възможности за свързаност и дигитални функции, като например интелигентната функция IQ. Light. Убедете се в модерната електрическа мобилност на новия ID. Buzz.

Дизайнът на една нова ера

Създаден с визия в чест на първия хипи ван и в същото време със своя индивидуалност: Експресивният дизайн на ID. Buzz съчетава модерни пропорции с иновативна технология. Базиран на емблематичния дизайн на първото поколение хипи ванове, той се предлага по желание в четири варианта на двуцветни лакови покрития. Амбиентно осветление с възможност за персонализиране с до 30 цвята по избор акцентира върху атмосферата в интериора. Благодарение на изцяло новата си концепция с удобно регулируеми седалки той не само предлага повече пространство и многовариантен интериор, но и улеснява още повече товаренето. Защото можете да отворите опционалната електрическа задна клапа с едно движение на крака - без да вадите ключа от джоба си. Опционалната функция Easy-Open прави това възможно. С интелигентните си функции, широко пространство и иновативния дизайн на осветлението новият ID. Buzz буди възхищение по всички показатели.

Устойчива мобилност от край до край

Цялостна устойчивост за бъдеще със съзнателното отношение към климата: Това е целта на новия ID. Buzz. Затова не само ще Ви го доставим с неутрален отпечатък на въглеродни емисии1, но и Вие от своя страна ще го шофирате без никакви емисии на CO2. С ID. Charger2 ще разполагате и с подходяща опционална Wallbox станция. Новият ID. Buzz ще промени индивидуалната мобилност и ще ни покаже пътя към бъдеще с грижа за околната среда. Той съчетава устойчивост и комфорт благодарение на интериора, в който са използвани голям брой елементи от рециклирани материали, като например тапицерията на седалките, подовите настилки и декоративната тапицерия на тавана.

Насладете се на технологията от бъдещето още днес

Настояще и бъдеще, свързани в мрежа: Новият ID. Buzz впечатлява с множество дигитални функции. Благодарение на Car2X ID. Buzz може да комуникира с другите участници в движението. По този начин можете предварително да получите информация относно възможни опасности и задръствания по пътя3. Предлагани по желание над 30 асистиращи водача системи и добра видимост благодарение на опционалните матрични LED фарове - новият ID. Buzz предлага високо ниво на комфорт и качество. С постоянно инсталираната SIM карта той е "always on": По този начин можете лесно да актуализирате дигиталните функции на ID. Buzz. Over-the-air-Updates4 на софтуера за системите посредством We Connect5 се извършват лесно с натискането на един бутон.

ID. Buzz: Електромобилност в ново измерение

Иновативна концепция за вътрешното пространство

Отвън и отвътре: ново усещане за пространство

Насладете се заедно на мобилност с грижа към околната среда: Независимо дали сте с цялото си семейство, или на излет с приятели, дали сте в града, или на село: Новият ID. Buzz е многофункционален универсален автомобил, който предлага практичност и удобство благодарение и на малкия си диаметър на завиване от малко над 11 метра. Максималното оползотворяване на пространството и изцяло новата концепция на интериора за икономия на пространство осигуряват и повече място за краката. Удобно регулируемите седалки на ID. Buzz могат да се използват в различни варианти. Дори и с всички пътници на борда, петместният автомобил разполага с достатъчно място за багаж, като зад втория ред седалки обемът му достига до 1121 литра6.

ID. Buzz Box

Всичко под ръка: мобилно място за съхранение, когато сте на път

Лесно подреждане: Голямата опционална ID. Buzz Box е гъвкавото решение с футуристичен дизайн, което позволява бързо и успешно да приберете всевъзможни предмети от ежедневието между двете предни седалки. Бутилки с напитки, слънчеви очила и други вещи са добре подредени благодарение на многофункционалната, изваждаща се кутия за съхранение и могат, разбира се, лесно да се ползват по време на почивка. Практична, когато сте на път: Освен чекмеджетата с много място за съхранение, в мобилната ID. Buzz Box има отварачка за бутилки и стъргалка за лед, интегрирани в горния рафт. Когато кутията бъде извадена, се осигурява оптимален достъп до задната част на автомобила и се създава гъвкаво пространство между предните седалки. Ето как работи интелигентното използване на пространството.

Инфотейнмънт

Добре дошли в дигиталния свят

Дигитален кокпит, интернет връзка, мобилни онлайн услуги и интегрирано гласово управление - в новия ID. Buzz Ви очакват  по желание най-съвременни технологии на високо ниво. В кокпита на ID. Buzz има място за съхранение на почти всичко - включително на смартфона Ви, който при нужда можете да зареждате индуктивно. Прехвърляйте удобно чрез App-Connect музика, аудиокниги или новини от смартфона си на опционалния 30,5-сантиметров (12-инчов) цветен сензорен дисплей на инфотейнмънт системата, с който можете да управлявате множество функции, като например радиото DAB+. Интелигентните услуги на We Connect5 свързват Вашия ID. Buzz със света на информацията и заедно с приложението We Connect ID. превръщат смартфона Ви в дистанционно управление. По този начин винаги държите автомобила си под око и дори можете да управлявате някои функции, без да сте вътре. В комбинация с множеството опционални USB-C портове ID. Buzz предлага и отлични възможности за работа и забавление в мрежата.

Дизайн на светлините

Модерно осветление, което комуникира с Вас

За привлекателния външен вид на ID. Buzz съществено допринася модерният дизайн на светлините. Ако държите ключа, който е свързан с системата за заключване и стартиране Keyless Advanced, и се доближите до автомобила, неговите матрични LED фарове се завъртат електрически отдолу нагоре и светват - сякаш приятелски Ви "намигват" за поздрав. След това интерактивната система ID. Light не само Ви приветства в интериора със светлинни сигнали и дискретен звук, но и в комбинация с опционалната навигационна система Ви води с лекота в трафика. За приятната атмосфера по време на шофиране се грижат десетте стандартни цвята или предлаганите при поискване 30 цвята на амбиентното осветление с индиректна светлина. Могат да бъдат избрани общо два цвята едновременно. Яркостта може да се регулира поотделно и индивидуално за четири зони. Благодарение на функцията "Coming/ Leaving-Home" ID. Buzz разпръсва тъмнината: Когато се приближавате към автомобила или слизате от него, фаровете и светлинна проекция осветяват пътя пред Вас. Иновативната технология на светлините в ID. Buzz допринася за ярките моменти в ежедневието.

Алуминиеви джанти

Финален щрих на успешното представяне: джантите на ID. Buzz

Разбира се, можете да адаптирате външния вид на новия ID. Buzz към своите предпочитания. Освен цветовите съчетания решаваща роля играе преди всичко изборът на джанти. В зависимост от комбинацията те придават на ID. Buzz напълно индивидуален характер. Независимо дали спортни, или елегантни, черни, или двуцветни в черно-сребристо: Изберете своя фаворит от пет варианта алуминиеви джанти и една стоманена джанта с тас с размери от 18 до 21 цола. Със своите големи джанти ID. Buzz оставя ярко впечатление.

Изцяло свързан: Свързаност и технология

Over-the-air Updates

Актуализациите на софтуера увеличават функционалността на дигиталните системи във Вашия ID. Buzz. Те могат да бъдат редовно актуализирани и оптимизирани с помощта на We Connect5 благодарение на Over-the-air-Updates4 - без посещение на сервиз. Това става съвсем лесно: По време на шофиране Over-the-air-Updates4 се изтеглят във фонов режим посредством мобилния достъп на Вашия ID. Buzz. Веднага, щом е налична актуализация, това се отбелязва на инфотейнмънт системата и Вие ще бъдете инструктирани стъпка по стъпка до инсталирането. Докато Вашият ID. Buzz е паркиран, например през нощта, се извършва цялото инсталиране, така че още при следващото потегляне да се насладите на нови и подобрени функции. По този начин сте винаги в крак с новостите и ще продължите да се възползвате от най-модерните ни дигитални разработки дори след закупуването на Вашия ID. Buzz.

Car2X

Автомобили, които комуникират помежду си на пътя, могат да намалят задръстванията и да предупреждават за локални опасности. Технологията Car2X разширява многократно радиуса на действие на сензорите на автомобила, като за оценката на актуалната обща пътна ситуация включва и информация от други участници в движението и инфраструктурата. Чрез използването на интелигентен софтуер и електроника сигурността може да премине на ново ниво. Пример за това е услугата "Предупреждения за локални опасности". ID. моделите например комуникират помежду си на разстояние до 800 метра, и то в рамките на милисекунди. Благодарение на многобройните си сензори електрическите автомобили откриват възможни опасности на ранен етап и чрез WLAN радиосигнал автоматично предупреждават намиращите се в близост други участници в движението.

ID. Light

Дигитални помощници правят ежедневието ни все по-лесно, включително и в новия ID. Buzz. Иновативната система ID. Light е проектирана, така че интуитивно да подпомага пътниците в автомобила с интелигентни светлинни сигнали. Като тясна светлинна лента под предното стъкло, тя комуникира визуално с Вас и в комбинация с опционалната навигационна система Ви помага да се справите без стрес с трафика. С различни светлинни импулси ID. Light сигнализира например в коя посока да се насочите според навигацията, дали ID. Buzz е в готовност за движение или дали в момента се зарежда батерията му. Освен това Ви изпраща светлинен поздрав за довиждане, когато слизате от автомобила.

Асистиращи системи

С предлаганите по желание  повече от 30 асистиращи системи за водача и възможност за комуникация с други автомобили ID. Buzz още днес е готов за мобилността на утрешния ден. За първи път в лекотоварен автомобил на Volkswagen гамата от интелигентни асистиращи системи варира от автоматичното заемане и напускане на паркомясто през предупреждения и съобщения за локални опасности (Car2X) до най-новата версия на опционалния Travel Assist с групови данни7. Тази система може да следи вместо Вас спазването на лентата за движение, дистанцията до автомобила отпред и зададената максимална скорост7. При това Travel Assist с групови данни управлява например адаптивното водене в лентата за движение. Тази функция поддържа автомобила в средата на лентата за движение. При това Travel Assist с групови данни се адаптира към стила Ви на шофиране и може да Ви води по-вляво или по-вдясно, а не точно по средата на собствената лента7. Освен това по Ваше желание Travel Assist с групови данни Ви подпомага активно при смяна на лентата по магистрала7. Ако са налични групови данни, Travel Assist се съобразява само с разпознато ограничение на дадено пътно платно, за да следи лентата за движение например по второстепенни пътища без централна надлъжна маркировка7. Освен това Travel Assist с групови данни разполага с превантивен контрол на скоростта и функция за подпомагане на движението в завой. Скоростта на автомобила може също така да се регулира спрямо приложимите ограничения на скоростта и особеностите на пътя (завои, кръгови кръстовища и др.)7. Предвидливо действат и опционалните IQ. Light матричните LED фарове. В комбинация с опционалния Light Assist светлината им динамично се скрива на интервали при шофиране през нощта и се насочва в завои още преди Вие да направите това3. При това ID. Light в комбинация с опционалната навигационна система Ви помага да се справите без стрес с трафика, като превежда инструкциите от Вашата инфотейнмънт и асистираща система в лесни за разбиране светлинни сигнали. Иновативен и изцяло свързан в мрежата: ID. Buzz Ви отвежда удобно до целта.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип