Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen Оригинални Austausch части

Volkswagen Оригинални
Austausch части

Когато след дълга експлоатация оригиналните резервни части се износят, в тях продължава да се крие ценен ресурс от възобновяеми материали, енергия и вложен труд. Струва си да ги оползотворим. Ето защо Volkswagen приема обратно използвани части, подлага ги на промишлена преработка и отново ги връща в експлоатация под формата на Оригинални Austausch части.

Високо качество при намалени разходи

Щадящ околната среда процес в равностойно на серийното качество, до 50% по-изгодна цена в сравнение с новите части. За икономичен ремонт, особено за по-стари автомобили.

Volkswagen е номер 1, както в рециклирането, така и в повторната употреба на стари продукти. Това, което преди десетилетия започна с отделни цилиндри, горивни помпи и карбуратори за първата костенурка днес се разви до обширна програма за рециклиране в автомобилната история.

При това от решаващо значение за нас е рециклирането в равностойно на серийното качество, но също и рентабилността и щадящия околната среда процес. Нашите методи на обработка гарантират оптимална функционалност и сигурност. Освен това те са съгласувани с развойните отдели към серийното производство. Нашите клиенти могат да сa доволни от това, че Volkswagen Оригиналните Austausch части при еднакво качество имат до 40% по-изгодна цена в сравнение с Volkswagen Оригинални части®.

Предимства

Спестяване на разходи при еднакво качество
Volkswagen Оригиналните Austausch части са марка продукти директно от производителя на автомобила. Поради това в тях са вложени същата компетентност и качество на световната марка Volkswagen, както в сравнимите нови части. Ние сме подготвили за Вас голям избор от висококачествени и изгодни Austausch резервни части.

Кратки срокове за ремонт
С Volkswagen Оригиналните Austausch части могат да се намалят сроковете за ремонт, което прави монтажа по-изгоден като крайна цена. Въз основа на високата точност на съответствие Вие спестявате допълнителни разходи за допълнителни изменения или допълнителни посещения в сервиза.

Предимство в цената чрез оферти с добри срокове
Разликата в цената при Volkswagen Оригиналните Austausch части спрямо новите части за повечето позиции е до 50%, тъй като старата част бива върната. И тъй като точно скъпите компоненти, напр. агрегати, се използват повторно, значително се намаляват производствените разходи във Ваша изгода.

Високо качество, висока сигурност
Volkswagen Оригиналните Austausch части се обработват промишлено и фабрично се проверяват за качество, точност на съответствие и функционалност. Така обработените части са технически обновени и идентични с монтираните в автомобила Volkswagen Оригинални части®. Това гарантира качество, сигурност и дълъг експлоатационен живот.

Гаранция както при новите части
Обновените агрегати и части са толкова добри, колкото новите части. Въз основа на високите изисквания за качество към Volkswagen Оригиналните Austausch части ние можем да предоставим същата гаранция както при новите Volkswagen Оригинални части®. Същото важи и за ремонтните работи.

Запазването на стойността повишава цената за препродажба
Volkswagen Оригиналните Austausch части технически са като нови. Те не само удължават експлоатационния живот на автомобила, но и повишават неговата продажна стойност. Техническото ниво на ремонтиран автомобил може дори да се повиши след ремонт с Volkswagen Оригиналните Austausch части, тъй като техническите новости от серията се включват в процеса на обработка.

Възможност за доставки
За да можете винаги надеждно да разчитате и на по-стар модел автомобил, ние имаме приблизително 13 000 Austausch резервни части на склад. Volkswagen Оригиналните части® и Volkswagen Оригиналните Austausch части осигуряват мобилността до 15 години след края на серийното производство на дадения модел.

Благоприятно за околната среда
Нашата програма за смяна на части е същевременно и активна защита на околната среда. Така досега са рециклирани милиони тонове ценни суровини и са спестени голямо количество енергия и емисии. Например количеството стомана, което е спестено чрез обработката на 7,7 милиона двигатели (прибл. 350 000 тона) е достатъчно, за да се построят 50 Айфелови кули или 162 моста Голдън Гейт Бридж.

Технология

За нивото на качеството важат същите стандарти като за серийното производство на нови части. Вследствие на ориентацията спрямо производството на нови части, техническите промени от развойната дейност веднага се вземат под внимание. Затова нашите клиенти получават Austausch резервни части, които са от последно поколение. Обработеният продукт има качество на нова част и съответно същата гаранция. При почти до 50% по-ниска цена.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип