Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Информационна платформа за трансформации и директиви за доработка

Информационна платформа за трансформации

CustomisedSolution Portal е международният портал за транформации на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Тук ще намерите производители на надстройки, данни, документи и помощни средства. Като напр. насоки за надстройки и технически чертежи. Тук ще намерите също и помощни указания за облепване, с чиято помощ могат да се създадат подходящи илюстрации и фолировки.

Професионални решения за трансформации и модификации

Без значение в каква професия работите или какви специални нужди имате: за Вашите индивидуални изисквания се нуждаете от автомобил, който да Ви служи вярно по всяко време. Ето защо Volkswagen Лекотоварни автомобили работи съвместно с водещи производители на конструкции и модификации.
Така могат да бъдат изработени автомобилни решения по поръчка: от хладилен автомобил през линейка до превозни средства за хора със затруднено придвижване. С нашите автомобили почти всичко е възможно.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип