Дигитален кокпит

Насладете се днес на комфорта от шофирането утре

Дигиталният кокпит още днес Ви дава усещане за това накъде ще продължи пътуването на техниката в бъдеще. По желание навигационната карта може да бъде позиционирана между оборотомера и тахографа. Така двете изображения на картата могат да бъдат увеличавани поотделно. Дигиталният кокпит може да показва например околността, докато продължавате да следите маршрута на дисплея на навигацията. Или можете лесно да прегледате заглавията на Вашата фонотека в смартфона, без да отклонявате вниманието си от трафика. Имате обаждане? Можете да го приемете бързо и интуитивно през контактите.

Висококонтрастният LED дисплей с размер 29,7 см (11,7 инча) удобно се управлява от мултифункционалния кожен волан.

Дигиталният кокпит показва най-важните пътни данни директно пред погледа Ви.

Управлявайте асистиращите водача системи удобно и лесно.

Изберете любимата си песен, без да изпускате пътя от очи.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип