Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Crafter модели

Готов за големите задачи

Crafter е лекотоварен автомобил, създаден да задоволи нуждите на потребителите си - и освен това е най-добър в много области от своя клас. 

Създайте си сами представа за Crafter

Някой, който върши много Crafter Товарен вариант

Crafter Kasten печели по точки с най-добрите параметри в сегмента по отношение на натоварване и обезопасяване на товара. С три дължини на автомобила, три височини на автомобила и множество функции, които улесняват ежедневната Ви работа, Crafter Kasten е готов за всяко предизвикателство във Вашия бранш. Кабината на водача на Crafter също е едно от най-удобните работни места за често пътуващи. Ако искате още повече комфорт, можете да избирате от богато допълнително оборудване.

Електрически. Практичен. Иновативен. e-Crafter

Новото време изисква нови отговори. Това се отнася по-специално при извършване на доставки в нарастващия градски трафик. С новоразработения e-Crafter доставчиците на куриерски, експресни и колетни услуги вече имат първото изцяло електрическо превозно средство от Volkswagen Лекотоварни автомобили, което отговаря на нуждите на утрешния ден – с неограничен обем на натоварване (в сравнение с Crafter средна база, висок таван и задвижване на задните колела). Точно каквото очаквате от Crafter на бъдещето.

Някой, който се движи много Crafter Бордови

Crafter Бордови убеждава по отношение на оборудването и местата за сядане. Голямото разнообразие от варианти позволява перфектно адаптиране към различни изисквания. Crafter Бордови предлага цял набор от възможности: Освен машини и материали, той може да транспортира до седем служители във вариант с двойна кабина. С голямата си товарна площ до 9,6 м² Crafter Бордови предлага много място още на пръв поглед. А на втори – повече, отколкото си мислите.

Перфектната база Crafter Шаси-кабина

Поставете работата си върху солидна основа. Най-добре върху товароспособната и стабилна рамкова конструкция на шасито Crafter. С три дължини и една височина на автомобила, единична или двойна кабина и богато опционално оборудване, които ще Ви улеснят в ежедневната Ви работа, шасито на Crafter е най-добре подготвено за всички предизвикателства във Вашата индустрия.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип