Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Ремонт и поддръжка

Инспекция

Автомобилът Volkswagen е истинско чудо на технологията.
За да запазите дълго радостта от това и да пътувате безопасно трябва да възложите техническата поддръжка на нашите специалисти.

Годишен технически преглед

Перфектно обучени сътрудници анализират Вашия автомобил от гумите през накладките на спирачките до всички електронни системи. Така техническият преглед съгласно НАРЕДБА № Н-32 Ви гарантира безопасност на движение и работа на Вашия автомобил.

Каросерия и лаково покритие

От защитните предварителни мерки за лаковото покритие и пода, ремонта на дребни повреди с нашите изгодни методи на Clever Repair, до ремонт на повреди от злополуки и уреждане на застраховки. Ние сме тук за вас.

Express Service

Вие нямате време? Ние имаме Express Service: обслужване със смяна на масло, смяна на гумите, спирачки, амортисьори, ауспух - без предварително обаждане, а с изчакване. С доказано качество. На трайно изгодни комплексни цени.

Диалогово приемане

За да сте информирани за състоянието на Вашия автомобил, нашият сервизен консултант ще отговори на Вашите въпроси и ще обсъди с Вас всички подробности директно при автомобила. Така Вие можете да решите, какво трябва да се направи веднага и какво да изчака.

Записване на час за сервиз

Уговорете си подходящи за Вас дата и час - не губете повече време, Докарайте автомобила на време - всичко е въпрос на желание, Просто вземете автомобила си обратно - всичко е готово.