Системи за отопление

Средства за затопляне и размразяване

Ако имате среща много рано сутринта. Или уморени след дълъг ден едвам се вмъквате в колата. Приятно топло купе е наслада не само в студ и сняг. За приятната температура в Caravelle 6.1 се грижат няколко системи за отопление.

Стационарно отопление

Топлина с едно натискане на бутона: Стационарното отопление работи независимо от системата за отопление и вентилация и може да се управлява както от централния контролен панел, така и чрез дистанционно радио управление. По желание алтернативно се предлага и допълнително водно отопление.

Отопление на предното стъкло (без изображение)

Отоплението на предното стъкло се грижи за добрата видимост при влажно и студено време. Отоплителните елементи са интегрирани в стъклото.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип