Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Време е за приключение.
Време е за Grand California.

Поръчай своя нов дом на колела до 15-ти септември 2024 и се възползвай от 20% отстъпка от регулярната цена на модела до изчерпване на наличностите.

Една дума, много измерения.

За твоите деца приключението може да е игра на криеница в нощната гора. За теб и твоята половинка това да е романтична вечеря под открито небе на фона на последните слънчеви лъчи, потъващи зад хоризонта. А за нас това е възможност да ти предоставим възможност да се сдобиеш със своя дом на колела с 20% отстъпка от стандартната цена на модела. Възползвай се сега и само до края на лятото от това да сбъднеш една мечта, която да ти отвори нови хоризонти към вълнуващи и незабравими приключения.

Открий твоята Grand California тук или се свържи с най-близкия до теб оторизиран дилър на Volkswagen за конкретна оферта или тестово шофиране.

Посочената отстъпка включва ДДС и важи както за налични на склад модели Grand California, така и за поръчки, направени до 15.09.2024 г. Предложението важи до 15.09.2024 г. и до изчерпване на наличностите. 

Показаните на изображенията превозни средства могат да се различават в някои детайли от актуалните, предназначени за България доставки. Част от показаното оборудване е опционално, което се доставя срещу доплащане. За допълнителна информация относно серийното и опционалното оборудване, най-учтиво Ви молим да се обърнете към най-близкия дилър на Volkswagen. Възможни са грешки и промени в цените.

Комбиниран разход на гориво: 10,8 л / 100 км, комбинирани CO₂ емисии: 316- 283 г/км (данни по WLTP).

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип