Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Volkswagen пътнически автомобили

Достатъчно място, независимо дали за свободното време, или за професионалното ежедневие

Със своето обширно пространство пътническите автомобили на Volkswagen Лекотоварни автомобили са перфектните спътници в свободното време, а също така са идеални за професионален превоз на пътници.

Новият Multivan
Caddy
Caravelle 6.1
Multivan 6.1
Новият Multivan
Caddy
Caravelle 6.1
Multivan 6.1

Новият Multivan

Новият Multivan е въплъщение на най-модерните иновации. Новата дефиниция за многофункционалност и практичност в ежедневието маркира следващото еволюционно стъпало в комфорта. А с Plug-in хибрида многообразието на задвижването е голямо, както никога досега. Той е новоразработен от първия до последния милиметър, но същевременно верен на своето ДНК от легендарните си предшественици. Най-прогресивния Bulli на всички времена. Убедете се сами и открийте сега новия Multivan.

 

Caddy

Още по-модерен, по-дигитален и по-гъвкав: Това е Caddy. Освен с изцяло новия си дизайн, той впечатлява с множество нови и иновативни асистиращи системи за водача, висококачествен дигитален кокпит и авангарден инфотейнмънт, разширен до Innovision Cockpit с включени мобилни онлайн услуги. Естествено, Caddy остава все така надежден, комфортен и практичен в ежедневието - тоест готов за всичко, с което животът ни среща.

Caravelle 6.1

Когато става въпрос за професионален превоз на пътници, името на модела е сред често споменаваните: Caravelle 6.1. Над 30 години стандарт в професионалния превоз на пътници. Кои са ключовите му компетенции? Комфорт и гъвкавост. Кои са специалните му умения? Интелигентни дигитални услуги и модерен инфотейнмънт. А след работа? При нужда той се превръща от шефския автомобил във Вашия малък семеен бус.

Multivan 6.1

Може ли нещо перфектно да се направи още по-перфектно? Може да се опита: това поколение на Multivan последователно продължава доказаните преимущества и представя много акценти! Разработен е иновативен спътник с най-модерни инфотейнмънт системи, асистиращи системи за водача и системи за безопасност при неизменно безкомпромисна мултифункционалност. Надеждният и обширен Multivan 6.1: многостранният автомобил за всички, чийто живот е винаги в движение.

Създайте си сами представа за пътническите автомобили

Задвижване на всички колела 4MOTION

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип