Zum Seitenanfang
T6.1
Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Висока променливост и индивидуалност Специални модели

 

Специалните модели на Volkswagen Лекотоварни автомобили

Volkswagen Лекотоварните автомобили предлага широка гама от оферти. Като особено атрактивни се изявяват често специалните модели, които се отличават с ценови предимства и не на последно място блестят със своята индивидуалност по отношение на дизайна и оборудването. Обслужващият Ви партньор на Volkswagen Лекотоварни автомобили също ще Ви информира с удоволствие за наличните промоционални оферти.

T6.1 специални модели

Спортно-елегантна визия Multivan 6.1 Edition

Харесвате всичко спортно, елегантно и разнообразно? Тогава Multivan 6.1 Comfortline със специален пакет Edition е точно за Вас: съчетава стил, многофункционалност и спортен външен вид с много удобство при шофиране.

Спортен и динамичен в движение California 6.1 Edition

С California 6.1 със специален пакет Edition можете не само да пътувате навсякъде, но и да откривате света със стил: Специално подбраните лакови покрития контрастират с гланцово черните елементи и декоративното фолио Edition.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип