Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Висока променливост и индивидуалност Специални модели

Специалните модели на Volkswagen Лекотоварни автомобили

Volkswagen Лекотоварните автомобили предлага широка гама от оферти. Като особено атрактивни се изявяват често специалните модели, които се отличават с ценови предимства и не на последно място блестят със своята индивидуалност по отношение на дизайна и оборудването. Обслужващият Ви партньор на Volkswagen Лекотоварни автомобили също ще Ви информира с удоволствие за наличните промоционални оферти.

Caddy специални модели

Нашият експерт на открито Caddy PanAmericana

Повече от четиридесет години Caddy от Volkswagen Лекотоварни автомобили се утвърждава като универсален автомобил, съчетавайки предимствата на фирмения автомобил със силните страни на семейния автомобил. Caddy PanAmericana също е разработен съгласно този принцип и съчетава елегантен дизайн и здравина. Той е готов за Вашето ежедневие, за големи транспортни задачи и за Вашето следващо пътуване.

Multivan специални модели

Авангарден герой от ежедневието Новият Multivan eHybrid

Новият Multivan е въплъщение на най-модерните иновации. Открийте панорамния стъклен покрив, мултифункционалната маса, електрическата занда клапа с лесно сензорно отваряне и много други иновативни функции в новия Multivan eHybrid.

T6.1 специални модели

Спортен и динамичен в движение California 6.1 Edition

С California 6.1 със специален пакет Edition можете не само да пътувате навсякъде, но и да откривате света със стил: Специално подбраните лакови покрития контрастират с гланцово черните елементи и декоративното фолио Edition.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип