Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Електрически, практичен, иновативен. Бъдещето на лекотоварните автомобили.

e-Crafter се справя отлично с изискванията на утрешния ден още днес. При това предлага неограничен обем на товарното отделение. Точно каквото очаквате от един Crafter на бъдещето.

Създайте си сами представа за e-Crafter

Обем на товарната зона

Безпроблемно товарене

За куриерски или пощенски услуги всеки сантиметър от товарното пространство е от значение. Толкова по-добре, че при e-Crafter не трябва да се лишавате от нито един. Акумулаторната батария е позиционирана отдолу, спестявайки по този начин място. е-Crafter печели точки, като предлага обичайният товарен обем до 10,7 м³ и височина на товарната зона 1.861 мм.

Полезен товар

Справете се с тоновете задачи

За e-Crafter почти никоя поръчка не е прекалено тежка. Разработен специално за куриерски фирми, експресни и колетни служби, товарният автомобил разполага с полезен товар от до 975 кг.

Електрически двигател

При всяка работа поемете бързо курса

Мощният 100 кВт/136 к.с. електромотор от покой успява да достигне максималния въртящ момент от 290 N m на шосето. Това е достатъчно за по-бързо ускорение и за по-лесно включване в потока на градското движение.

Акумулаторна батерия

Придвижете напред Вашата фирма

Чрез e-Crafter Вашата фирма не само е в крак с най-съвременното технологично развитие, неговата литиево-йонна акумулаторна батерия при максимална степен на зареждане предоставя пробег от до 173 км1. Така без проблем се предвижвате от среща до среща. Или от един адрес за доставка до друг. И когато междинно направите обедна почивка: акумулаторът може да постигне степен на зареждане от 80% само за 45 минути посредством системата за бързо зареждане CCS при мощност на зареждане от 40 кВт.

Премислен до детайл

Силова електроника, електричестки двигател, CCS бързо зареждане: Открийте кои иновативни технологии правят e-Crafter толкова мощен и ефективен.

Всички екстри

Технология и зареждане

Назад към прегледа

Технология и зареждане

На мястото на двигателя с вътрешно горене в двигателния отсек на e-Crafter се намира един много компактен и поради това значително по-лек електромотор. Той отделя почти нулеви въглеродни емисии в работен режим, изключително безшумен е и значително по-лесен за поддръжка.

Товарна зона

Назад към прегледа

Товарна зона

И в e-Crafter могат много пратки, машини и инструменти да намерят място, точно както в конвенционалния модел. И точно така добре могат да бъдат обезопасени.

Функционално оборудване

Назад към прегледа

Функционално оборудване

Докато сте на път дръжте под око всичко, което е важно за Вас – от потока на енергия, през рекуперацията до оставащия пробег.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

Иновативните асистиращи системи за водача и интелигентните системи за безопасност се справят превантивно с трудни ситуации.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип