Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Цена от (с ДДС)
137.575,-
Мощност на двигателя (kW)
100
kW
Мощност на двигателя (к.с.)
136
к.с.
Разход
29,2
kWh/100 km

Електрически, практичен, иновативен. Бъдещето на лекотоварните автомобили.

e-Crafter се справя отлично с изискванията на утрешния ден още днес. При това предлага неограничен обем на товарното отделение. Точно каквото очаквате от един Crafter на бъдещето.

Създайте си сами представа за e-Crafter

Обем на товарната зона

Безпроблемно товарене

За куриерски или пощенски услуги всеки сантиметър от товарното пространство е от значение. Толкова по-добре, че при e-Crafter не трябва да се лишавате от нито един. Акумулаторната батария е позиционирана отдолу, спестявайки по този начин място. е-Crafter печели точки, като предлага обичайният товарен обем до 10,7 м³ и височина на товарната зона 1.861 мм.

Полезен товар

Справете се с тоновете задачи

За e-Crafter почти никоя поръчка не е прекалено тежка. Разработен специално за куриерски фирми, експресни и колетни служби, товарният автомобил разполага с полезен товар от до 975 кг.

Електрически двигател

При всяка работа поемете бързо курса

Мощният 100 кВт/136 к.с. електромотор от покой успява да достигне максималния въртящ момент от 290 N m на шосето. Това е достатъчно за по-бързо ускорение и за по-лесно включване в потока на градското движение.

Акумулаторна батерия

Придвижете напред Вашата фирма

Чрез e-Crafter Вашата фирма не само е в крак с най-съвременното технологично развитие, неговата литиево-йонна акумулаторна батерия при максимална степен на зареждане предоставя пробег от до 173 км1. Така без проблем се предвижвате от среща до среща. Или от един адрес за доставка до друг. И когато междинно направите обедна почивка: акумулаторът може да постигне степен на зареждане от 80% само за 45 минути посредством системата за бързо зареждане CCS при мощност на зареждане от 40 кВт.

Премислен до детайл

Силова електроника, електричестки двигател, CCS бързо зареждане: Открийте кои иновативни технологии правят e-Crafter толкова мощен и ефективен.

Всички екстри

Технология и зареждане

Назад към прегледа

Технология и зареждане

На мястото на двигателя с вътрешно горене в двигателния отсек на e-Crafter се намира един много компактен и поради това значително по-лек електромотор. Той отделя почти нулеви въглеродни емисии в работен режим, изключително безшумен е и значително по-лесен за поддръжка.

Товарна зона

Назад към прегледа

Товарна зона

И в e-Crafter могат много пратки, машини и инструменти да намерят място, точно както в конвенционалния модел. И точно така добре могат да бъдат обезопасени.

Функционално оборудване

Назад към прегледа

Функционално оборудване

Докато сте на път дръжте под око всичко, което е важно за Вас – от потока на енергия, през рекуперацията до оставащия пробег.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

Иновативните асистиращи системи за водача и интелигентните системи за безопасност се справят превантивно с трудни ситуации.

Възможности за зареждане на Вашия e-Crafter

Благодарение на комбинираната система за зареждане CCS (съкратено от Combined Charging Systems) литиево-йонните батерии могат да бъдат зареждани както с прав, така и с променлив ток. Това дава възможност за зареждане на обществени CCS станции за бързо зареждане, както и посредством собствен служебен Wallbox.

Собствена зарядна станция
Обществени зарядни станции
Зареждане у дома
Ценова листа
Собствена зарядна станция
Обществени зарядни станции
Зареждане у дома
Ценова листа

Собствена зарядна станция

Зареждайте по Ваш избор - опционално с Wallbox или на зарядна колонка, която може да получите при поискване.

Инсталацията на собствена зарядна станция се препоръчва на местата, където електромобилите пребивават по-дълго, например в подземния гараж на Вашата сграда. С Wallbox зареждането е по-бързо. Нашият партньор MOON предлага също така практичен пакет от зарядна станция + инсталация.

Обществени зарядни станции

Зареждайте, когато и където поискате.
Броят на обществените зарядни станции непрекъснато расте. Вече лесно можете да намерите възможност за зареждане на електромобила си, когато сте на път. Веднъж свързан със зарядната станция, кабелът за зареждане се заключва автоматично. Така никой не може да прекъсне процеса на зареждане.

На CCS зарядните станции електромобилът Ви значително по-бързо ще бъде готов да потегли отново. Те предоставят прав ток с мощност 40 кВт. и довеждат една литиево-йонна батерия с номинален капацитет от 35,8 кВч до състояние на заряд от 80% за около 45 минути.

Без значение дали ще изберете променлив или прав ток - можете да активирате процеса на зареждане или през приложението на своя смартфон, или чрез карта с RFID чип. Вашият дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили ще Ви консултира с удоволствие.

Зареждане у дома

Вашата бензиностанция у дома.
Можете да зареждате електрически лекотоварни автомобили във всеки технически изправен и професионално инсталиран контакт в гаража или извън сградата. Точно като смартфон, включете зареждащия кабел в електрическия контакт, а щепселът за зареждане - в гнездото за зареждане на автомобила. След това заключете автомобила, както обикновено, и процесът на зареждане започва. Между другото, става особено рентабилно, ако използвате по-изгодното електричество през нощта. Въпреки това, домакинските контакти не са проектирани за постоянни товари и затова първо трябва да бъдат проверени от електротехник. В електрическите автомобили, задвижвани само на ток, пълното зареждане на батерията отнема значително повече време поради ниското напрежение.

MOON зарядни станции

Lorem ipsum vix at error vocibus, sit at autem liber? Qui eu odio moderatius, populo pericula ex his. Mea hinc decore tempor ei, postulant honestatis eum ut. Eos te assum elaboraret, in ius fastidii officiis electram.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип