Разнообразни опции за сядане

Повече място за спонтанност

Днес возите много пътници, утре - още повече багаж. Разнообразните варианти за разположение на седалките в Caravelle 6.1 Ви предлагат максимална гъвкавост. Пакетите седалки се различават не само по броя на местата, но и по вида на седалките. Така имате избор между 3-местни и 2-местни седалки. Разбира се, предлагат се и единични седалки. Ако разположите последните до плъзгащата се врата, ще оцените функцията "Easy Entry", благодарение на която и местата на третия ред седалки са лесно достъпни. Но който и пакет седалки да изберете, Caravelle 6.1 ще Ви остави достатъчно място за промени и след това. Модулна система за захващане прави демонтирането, преместването и размяната на седалки особено лесно и удобно.

Изберете тук желаното от Вас оборудване:

Пакет 4 седалки

1 600 мм дължина на багажника1 при къса база, 1 967 мм дължина на багажникапри дълга база.

Пакет 5 седалки с функцията "Easy Entry"

1 600 мм дължина на багажника1 при къса база, 1 967 мм дължина на багажника1 при дълга база.

Пакет 6 седалки с функцията "Easy Entry"

1 600 мм дължина на багажника1 при къса база, 1 967 мм дължина на багажника1 при дълга база.

Пакет 7 седалки

739 мм дължина на багажника1 при къса база, 1 118 мм дължина на багажника1 при дълга база.

Пакет 8 седалки с функцията "Easy Entry"

739 мм дължина на багажника1 при къса база, 1 118 мм дължина на багажника1 при дълга база.

Пакет 9 седалки с функцията "Easy Entry"

739 мм дължина на багажника1 при къса база, 1 118 мм дължина на багажника1 при дълга база.

Измерена на височината на пода в купето. Моля да имате предвид, че стойностите са приблизителни и размерите могат да варират предвид допустимите отклоненията при производството.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип