Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Икона, последна версия.

Може ли нещо перфектно да се направи още по-перфектно? Може да се опита: това поколение на Multivan последователно продължава доказаните преимущества и представя много акценти! Разработен е иновативен спътник с най-модерни инфотейнмънт системи, асистиращи системи за водача и системи за безопасност при неизменно безкомпромисна мултифункционалност. Надеждният и обширен Multivan 6.1: многостранният автомобил за всички, чийто живот е винаги в движение. 

Вътрешно пространство 6.1

Виждате бъдещето: освен с новия опционален „дигитален кокпит“ с диагонал 26 см (10,25 инча), вътрешното пространство на Multivan 6.1 блести с най-модерните възможности за свързване, благодарение на последното поколение на модулната инфотейнмънт система, включително сензорен дисплей с диагонал 23 см (9,2 инча) в средната конзола. Освен това по-високата позиция на седалките и опционално предлаганите 4-посочно регулируеми лумбални опори на гръбначния стълб осигуряват превъзходно удобство, а многобройните отделения за вещи в автомобила – голяма прегледност.

Дигитални индикатори 6.1

Вашият нов централен пулт за управление Дигитален кокпит

Тахометърът на бъдещето: По желание при Comfortline класическата индикация може да се смени със самосветещ дисплей с висока резолюция и диагонал 26 см (10,25 инча) – при Highline той е дори сериен. Иновативният комбиинструмент дава на водача много допълнителна информация, която далеч надхвърля скоростта и индикатора за ниво на гориво в резервоара.

Вашата инфотеймънт централа Навигационна система "Discover Pro"

Независимо дали искате да телефонирате, нуждаете се от актуална информация за пътната обстановка или просто желаете развлечение: опционалната и интуитивно управляема навигационна система „Discover Pro“ Ви предлага, например с жестово управление, достъп до голям избор от полезни функции и при това изпълнява всичките Ви желания. Така пристигате успешно до целта и при това постоянно се забавлявате отлично.

Вашият достъп до света на иновативните онлайн услуги Volkswagen We Connect1

Multivan 6.1 е оборудван с иновативните онлайн функции на „We Connect“1, както и с последното поколение на „модулната инфотейнмънт платформа“. По желание можете да сте онлайн при Вашето пътуване. С „We Connect"1 Ви очакват акценти, които правят всяко пътуване още по-комфортно и безопасно. Информация за пътната обстановка в реално време, актуализации на картите или достъп без ключ до автомобила чрез приложение – Вашият Multivan 6.1 е оптимално свързан. Надхвърлят скоростта и индикатора за ниво на гориво в резервоара.

Акценти в комфорта 6.1

Настанете се удобно в Multivan 6.1: богатото и значително разширено серийно оборудване, както и удобните екстри, допринасят за управление като при лек автомобил. Така можете да се наслаждавате на всеки ден абсолютно спокойно.

Електромеханично управление

С лекота към целта

Електромеханичното управление в Multivan 6.1 Ви предлага активна и адаптивна поддръжка в почти всички пътни ситуации. Освен това новата серво концепция създава основа за най-модерните асистиращи системи за водача в Multivan 6.1.

Опции при седалките

Висок комфорт на седене

Multivan 6.1 разполага фабрично с изключително удобни седалки с опционално налични, електрически 4-посочно регулируеми лумбални опори на гръбначния стълб. Единствено по рода си: наличните в автомобила единични седалки могат мигновено да се завъртат и преместват по различен начин.

Bluetooth връзка за мобилен телефон „Comfort“

Отлично свързани.

Серийният Bluetooth за връзка с мобилен телефон "Comfort" улеснява комуникацията Ви и Вашият мобилен телефон се зарежда безжично, в зависимост от модела. Ръцете Ви остават, където трябва: безопасно на волана.

Динамика на шофиране 6.1

Високо ефективната двигателна техника в Multivan 6.1 се отличава с мощност, теглителна сила и икономичност. Перфектният избор, ако пътувате много и въпреки това искате да се наслаждавате на динамика на шофиране на най-високо ниво.

Двигатели

Висока теглителна сила, силно сцепление.

Multivan 6.1 се предлага с различни варианти на двигатели и скоростни кутии. Опционално наличната скоростната кутия с двоен съединител (DSG) без прекъсване на тягата е особено комфортна и икономична. С наличното задвижване на всички колела 4MOTION Multivan 6.1 ще остане и за в бъдеще най-всъдеходния автомобил в своя клас.

Асистиращи системи за водача 6.1

Автоматично регулиране на дистанцията ACC

Автоматично регулиране на дистанцията2 адаптира автоматично настроената преди това скорост към скоростта на движещия се отпред автомобил и спазва при това зададената от водача дистанция.

Видеото към асистиращата система показва примерно модела Crafter.

Асистент за поддържане на лентата на движение

Така ще останете с Multivan 6.1 в лентата за движение: предлаганият по желание асистент за поддържане на лентата на движение 2 3 противодейства при неволно напускане на лентата на движение и едновременно с това предупреждава водача чрез звуков сигнал и индикатор на мултифункционалния дисплей.

Видеото към асистиращата система показва примерно модела Crafter.

Асистент за компенсация на страничния вятър

Може да вее, колкото си иска: асистентът за компенсация на страничния вятър2 подпомага като функция електронната програма за стабилизация при силни странични пориви на вятъра чрез автоматична намеса в спирачките на колелата.

Видеото към асистиращата система показва примерно модела Crafter.

Асистент за паркиране „Park Assist“

Асистентът за паркиране2 подпомага водача чрез поемане на движенията при управление за паркирането на автомобила.

Видеото към асистиращата система показва примерно модела Crafter.

Странична защита

Наслаждавайте се в Multivan 6.1 на пълна безопасност: страничната защита2 следи страните на автомобила и предупреждава с визуален и звуков сигнал в рамките на своите възможности при критична близост до препятствия и хора.

Видеото към асистиращата система показва примерно модела Crafter.

Асистент при излизане от паркомясто

Асистентът при излизане от паркомясто2 предлага звукова предупредителна функция за движение отзад при излизане от паркомясто и маневриране. Това дава възможност за намаляване на злополуките благодарение на използването на автоматична аварийна спирачка в критични ситуации.

Видеото към асистиращата система показва примерно модела Crafter.

Асистент за регулиране на дългите светлини „Light Assist“

Асистентът за регулиране на дългите светлини превключва автоматично дългите светлини към къси при насрещно движение или движещи се отпред автомобили, преди те да бъдат заслепени. Над 60 км/ч и при пълна тъмнина дългите светлини се включват самостоятелно при активирана преди това система.

Снимката към асистиращата система показва примерно модела Crafter.

Нека Multivan 6.1 Ви вдъхновява

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип