Меню
Затваряне на менюто
Затвори

От "вагони на плочи" до Бордови

Всичко започва преди повече от 70 г. в завода на Volkswagen: Използваните там "вагони на плочи" служат като модел за разработката на Bulli. Transporter 6.1 Бордови остава верен на тези корени. Независимо дали за големи товари или на труден терен - с единична или двойна кабина и с различни варианти на борд, той може да се справи с почти всяка задача.

Създайте си сами представа за Transporter 6.1 Бордови

Особено впечатляващ

Добре обмислени решения за товарене

Товарене, пълен с идеи

Ако искате да транспортирате много, често се налага да измисляте нещо. Затова и ние измислихме нещо. За да можете с възможно най-малко усилия да доставите особено обемни, широки или ценни товари до крайната цел. 

  •   Халки за укрепване на товари
  •   Стъпало от рифелова ламарина
  •   Кутии за съхранение
  •   Стабилни механизми за заключване
Товарно пространство

Капацитет за големи поръчки

Ако искате да постигнете много, трябва и да можете да транспортирате много. Затова Transporter 6.1 Бордови предлага място за до 4 европалети в зависимост от междуосието.

Място за 2-6 човека

Всички на борда

Едни работят с малки екипи, но трябва да транспортират големи уреди. При други често целият екип е в действие. Както и да изглеждат поръчките на вашата фирма: Вашият Transporter 6.1 Бордови ще се напасне на тях. В единичната кабина двама души могат да пътуват удобно. В двойната кабина има място за до шест човека.

Оптимална проходимост

Тежък терен? Най-лесното упражнение

Качване, спускане и през полето. В дълбока кал или по неравни горски пътища. Transporter 6.1 Бордови продължава да се движи към целта. Със своята способност за катерене на наклон 37 ° и полезен товар до 1243 кг, трудно може да бъде отклонен от Вашите намерения. И благодарение на асистента за потегляне по наклон, асистента за спускане по наклон и механичното заключване на диференциала, той е още по-независим в трудни моменти.

Мощно задвижване

При тежки задачи не се отпуска

Тежко оборудване. Тежък товар. Тежък терен. Там, където другите се задъхват, Transporter 6.1 Бордови продължава напред. И благодарение на опционалното задвижване на четирите колела - 4MOTION и DSG скоростната кутия с двоен съединител, той гарантира, че работата ще бъде свършена, както трябва.

Функционалност

Новата дигитална мобилност

По-интелигентни при изпълнение на задачи: Благодарение на We Connect, винаги имате на разположение цялата необходима информация - за лични и професионални цели.

Отоплителни и климатични системи

Времето? Няма значение!

Работите ли при всякакви метеорологични условия? Слънцето нагрява безмилостно кабината при температура 30 градуса или тя замръзва в суровата зима? Трябва да си силен - да имаш подходящите климатични и отоплителни системи на борда. Те поддържат комфортна температура в шофьорската кабина на вашия Transporter 6.1 Бордови през цялата година.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип