Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Безгранична свобода на четири колела

Да заспиш под звездното небе. Сутрин да те събуди шумът на морето. Да изучаваш чужди страни и въпреки това да се чувстваш винаги като у дома - California 6.1 е свобода в чист вид. Със своя комфортен интериор и добре обмислени детайли той превръща всяко пътешествие в незабравимо приключение. Насладете се на своята независимост и пътувайте, където Ви душа иска. С всичко необходимо.

Създайте си сами представа за California 6.1

Особено впечатляващ

Напълно оборудвана кухня

Вашата космополитна кухня

Паеля, ризото или унгарско лечо - който обикаля по света, открива не само нови страни, но и екзотични ястия. Можете да изпробвате новите рецепти директно в California 6.1 - кухнята разполага с газова печка с два котлона, стабилен капак, който може да се използва като работен плот, и подвижна мивка.

Перфектни условия за спане

Да спиш като на мечтаната ваканция

Невинаги има хотел, в който да отседнете на най-красивите места в света. Освен ако нямате свой собствен: California 6.1 с просторното си таванско легло ви предлага достатъчно пространство и комфорт, за да изживеете най-красивите си ваканционни моменти или да заспите под нежния звук на вълните.

Просторен интериор

Навсякъде си у дома

Всеки ден да откриваш нови страни, култури и места. И въпреки това да се чувстваш винаги като у дома. California 6.1 е Вашата всекидневна по време на път. Просторният интериор предлага достатъчно място, за да разгърнете потенциала си. И предостатъчно място за съхранение, за да вземете със себе си любимата си плюшена играчка или ваканционно четивото. Готвене, спане, почивка - всичко е като у дома. Само че целият свят е в краката Ви.

Лек път

Най-подходящият. И за града, и за плажа.

California 6.1 е идеален за пътешествие по крайбрежието. И за шопинг тур в градската джунгла. Благодарение на компактните си размери и маневреност като на лек автомобил той винаги е подходящият спътник, при това забавен: Дигиталният кокпит Ви позволява да пуснете подходящата музика за пътешествието си през сензорния дисплей на инфотейнмънт системата, както и през мултифункционалния кожен волан. А навигационната система "Discover Pro" ще Ви отведе към следващата мечтана дестинация.

Премислен до последния детайл

Всички екстри

Задвижване

Назад към прегледа

Задвижване

Спортен, удобен и ефективен – комбинациите между двигател и трансмисия, както и настройките по окачването на California 6.1 не поставят почти никакви граници пред желанието Ви за свобода.

Екстериор

Назад към прегледа

Екстериор

Полъх на легенда – модерният дизайн на California 6.1 разполага с множество хромирани елементи, които напомнят на световноизвестния му предшественик Bulli T1.

Интериор

Назад към прегледа

Интериор

Никога не сте реализирали плановете си за пътуване толкова лесно и удобно – интериорът на California 6.1 е мултифункционален и в същото време изключително удобен.

Функционално оборудване

Назад към прегледа

Функционално оборудване

Интелигентна свързаност – през началния екран на опционалния дигитален кокпит и чрез многофункционалния волан можете лесно да настроите какво количество актуална информация да бъде показвана според индивидуалните Ви нужди.

Асистенти за паркиране

Назад към прегледа

Асистиращи системи

Асистиращите системи в California 6.1 са почти като добри приятели – ще направят живота Ви по-приятен и ще Ви подадат ръка, когато имате най-голяма нужда от тях.

Нека California 6.1 Ви вдъхновява

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип