Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Носи всичко по шосе

Преди повече от 70 години той беше решението при транспортен дефицит. Днес Transporter 6.1 Kasten е по-способен от всякога. С неговия забележителен товарен обем, достатъчно пространство и модерни асистиращи системи той се грижи за това, Вие, Вашият екип и Вашият материал да пристигате безпроблемно на работното място.

Особено впечатляващ

Вътрешно пространство 6.1

В най-трудните дни запазете спокойствие

Всеки ден се грижите за това, голямо количество материал и целият ви екип да пристигне бързо от точка А до точка Б. Transporter 6.1 се грижи и Вие да се чувствате добре. Неговото ергономично работно място за водача, неговия безстепенно регулиращ се волан и седалка за водача, стабилната и удобна тапицерия, както и новото арматурно табло правят шофирането възможно най-удобно за Вас. Вие имате лесна видимост на околното пространство дори в блъсканицата на градския център или при лошата видимост на строителната площадка. А в паркирана позиция се превръща в Вашия мобилен офис.

Технология 6.1

Всичко под контрол

По-подготвен към следващата поръчка: Благодарение на "We Connect"1 винаги разполагате с всяка необходима информация - служебна или лична. Благодарение на мултифункционалния дисплей "Premium" държите всичко под око. А с навигационната система "Discover Media" достигате гарантирано целта си.

Научете повече

Акценти в комфорта 6.1

Настанете се удобно

Богатото и значително разширено серийно оборудване, както и удобните екстри, допринасят за лесното управление. Така можете да се наслаждавате абсолютно спокойно на всеки работен ден зад волана.

Динамика на шофиране 6.1

И при тежки задачи не се отпуска

Модерната BlueMotion Technology на двигателя в Transporter 6.1 се отличава с мощност, теглителна сила и икономичност. Към това опционалното задвижване на всички колела 4MOTION и 100% механичната блокировка на диференциала на задния мост се грижат за това да успеете да завършите всяка задача. С трансмисия с двоен съединител дори без прекъсване на тягата.

Асистиращи системи за водача 6.1

Всеки ден по-спокойни на пътя

Който е постоянно на път, трябва да се справя с безбройни атмосферни и транспортни ситуации. Добре, че не сте сами с тях в Transporter 6.1.

Научете повече

Нека Transporter 6.1 Ви вдъхновява

Начало на видеото
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип