Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Един за всичко

От 1950 г. Transporter Kombi се налага със своите лесно демонтиращи се редове седалки, което улеснява редуването на превоз на пътници и превоз на товари изключително лесно. Гъвкавият интериор и разнообразните варианти за разположение на седалките предлагат практично решение за всяка ситуация.

Създайте си сами представа за Transporter 6.1 Kombi

Особено впечатляващ

Особено адаптивен

Многообразен като Вашето ежедневие

Повече движение. Повече изисквания. Повече задачи. Transporter Kombi притежава подходящите качества за това. Благодарение на достатъчното пространство над главата всички места в купето са еднакво удобни. Освен това, благодарение на бързо демонтиращите се седалки, той е винаги готов за превоз на големи товари.

  • място за до девет души
  • разнообразни варианти за разположение на седалките
  • функция "Easy-Entry" за влизане от двете страни - с две плъзгащи се врати

  • всички облегалки се сгъват напълно
  • здрави тапицерии на седалките
Здрав и устойчив интериор

Подготвен и за най-тежките задачи

Който върши наистина тежка работа, не се впечатлява много от прахоляк, кал, боя или трески. Ето защо купето на Transporter Kombi издържа на какво ли не: Благодарение на изключително устойчивите на замърсяване тапицерии на седалките. Както и на облицованите в тъмен антрацит арматурно табло, врати, стени и рамки на седалките.

Съвременни асистиращи системи

Спокойни на път

На трудни за ориентиране строителни площадки, по тесни улички в жилищни квартали или при силни пориви на вятъра на магистралата: когато стане напечено, на помощ в Transporter 6.1 Kombi идват многобройни иновативни асистиращи системи и безопасност. За да стигнете безопасно и най-вече спокойни до целта.

Плъзгащи се врати

Бързо качване, бързо слизане

С голямата си ефективна ширина на отваряне от 1 017 мм 1 2 плъзгащата се врата улеснява качването в автомобила.

Гъвкави седалки

От 9-местен автомобил в товарен за няколко минути

Често ли Ви се налага да заведете цялата бригада до строителната площадка? Или пък да превозвате купища материали? С късо или дълго междуосие, от четири до девет седалки, със или без функцията "Easy-Entry"3 - Вашият Transporter 6.1 Kombi перфектно се адаптира към всякакви предизвикателства. Тук може да видите няколко от безбройните допълнителни екстри.

Всички варианти

Прибиращи се халки за обезопасяване на товари

Прибрано, здраво и не се клати

В Transporter 6.1 Kombi има достатъчно място за цялата Ви бригада, за всички материали и инструменти - и поне толкова халки за обезопасяването им. Максималната им сила на опън достига 250 daN.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип