Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Цена от (с ДДС)
81.310,-
Мощност на двигателя (kW)
103 - 130
kW
Мощност на двигателя (к.с.)
140 - 177
к.с.
Разход на гориво
0
l/100 km

Готов за големи задачи

За Crafter Kasten почти нищо не е прекалено. Неговите размери са идеални за обемисти европалета или ролкови контейнери. Освен това, благодарение на най-добрата възможност за оползотворяване на товарното отделение и обезопасяване на товара в своя клас, той прави Вашата работа по-лека.

Създайте си сами представа за Crafter Kasten

Концепция на задвижване

Може да работи на осем скорости. И то при всички начини на задвижване

Crafter е единственият автомобил от своя клас с шест варианта на задвижване и скоростна кутия. По избор предното, задното или задвижването на четирите колела 4MOTION могат да се комбинират с 6-степенна механична скоростна кутия или 8-степенна автоматична скоростна кутия. Специално разработените TDI двигатели са мощното сърце, създадено и за най-екстремните изисквания към лекотоварния автомобил.

Най-доброто работно място за водача

Кокпит, работно място и стая за почивка винаги до вас

Прекарвате ли голяма част от работния си ден на път? Тогава Вашият автомобил не е просто транспортно средство. Той е място, на което подреждате документи, уреждате срещи, зареждате мобилния си телефон или обядвате. С многобройните си отделения за вещи и електрически изводи, опционалната седалка ergoComfort и по желание отопляем мултифункционален волан Crafter Kasten е подготвен за всичко това.

Градски трафик

По-спокойни на пътя

На трудни за ориентиране строителни площадки, тесни горски пътища и жилищни улици или при пориви на вятъра по магистралата: в Crafter Kasten Ви подпомагат многобройни иновативни асистиращи системи и системи за безопасност, когато стане трудно. Така стигате до целта си надеждно и преди всичко без напрежение.

Най-добра възможност за оползотворяване на товарното отделение

По-лесно натоварване

Повдигане на тежки пакети в автомобила. Подреждане на обемисти палета едно върху друго. Избутване на неудобен материал през задната врата. Товаренето и разтоварването са тежка работа. Crafter Kasten Ви улеснява.

  • 1.311 мм ширина на отвора на плъзгащата се врата
  • 2.196 мм височина на товарното отделение1
  • До 18,4м3 товарен обем1
  • 100 мм по-нисък товарен борд2
  • опционални стъпенки
  • опционално LED осветление в товарното отделение
Най-доброто обезопасяване на товари

Всичко на своето постоянно място

Когато пакетите се пързалят насам-натам, падат дъски и по време на път в товарното отделение нещо тропа, е не просто досадно. Скъп материал може да бъде повреден или водачът да се разсее. За да пристигне всичко в безупречно състояние, Crafter Kasten предлага най-доброто обезопасяване на товара в своя клас: опционално 14 халки за обезопасяване и голям набор от релси за укрепване.

Индивидуални надстройки

Перфектно подготвен за всичко

За да се изпълняват поръчките перфектно, е необходимо правилно оборудване. Съответно автомобил, който оптимално отговаря на Вашите изисквания. Така могат да се реализират индивидуални автомобилни решения: хладилен фургон, линейка или специални автомобили за хора с някакви ограничения. С нашите автомобили почти всичко е възможно.

Научете повече

Премислен до детайл

Crafter Kasten предлага ориентирани към клиента решения за транспорт при най-висока ефективност.

Всички екстри

Товар

Назад към прегледа

Товар

Crafter Kasten печели по точки с най-добрите параметри в сегмента по отношение на затоварване и обезопасяване на товара.

Екстериор

Назад към прегледа

Екстериор

От LED фарове до опционалния „Trendline“ пакет: Crafter Kastenоще на пръв поглед има какво да предложи.

Интериор

Назад към прегледа

Интериор

Изключителният комфорт и внимателно обмислената концепция за отделения за вещи поставят стандарти в сегмента на големите лекотоварни автомобили.

Функционално оборудване

Назад към прегледа

Функционално оборудване

В Crafter Kasten не само ще пътувате приятно през целия ден, но ще бъдете и максимално информирани и ще се забавлявате.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

Иновативните асистиращи системи за водача и интелигентните системи за безопасност се справят превантивно с трудни ситуации.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип