Обезопасяване на товара

Седи, пасва и не се клати

Crafter Kasten има много място за материали, инструменти, пакети и множеството други неща, които Ви трябват през целия работен ден. Освен това предлага и почти толкова много хитри начини да ги фиксирате. Така товарът достига целта си лесно и в безупречно състояние. Следните решения са на Ваше разположение:

  • релси за обезопасяване на товари
  • подпокривни носачи за товари
  • пакет прозорци (без изобр.)

Релси за обезопасяване на товари

За оптималното закрепване на товари се предлагат опционално здрави метални релси за укрепване на товари за страничните стени, преградната стена покривната рамка и универсалното подово покритие.

Подпокривни носачи за товари

Подпокривните носачи за товари дават възможност за лесно закрепване на товари. Двата носача мога да се преместват и да се адаптират към дължината на товарите. В момента нямате нужда от тях? Просто ги премахнете.

Пакет за прозорци (без изобр.)

С пакета за прозорци можете да придадете индивидуален облик на своя Crafter до напълно остъклен товарен вариант.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип