Товарно отделение

Готов за товарене

Товарното отделение в мобилна работилница? Crafter Kasten е създаден за това. Той е единственият автомобил в своя клас, при който стандартно каросерията е подготвена за монтаж на рафтове. Освен това може да поръчате опционално и допълнителни хитри решения за товарене.

  • дървен под1
  • универсален под1
  • преградна стена без прозорец
  • преградна стена с прозорец и защитна решетка
  • облицовка на страните до средата с пластмасови панели
  • облицовка на страните до нивото на тавана от шперплат
  • LED осветление на товарното отделение
  • задни врати

Дървен под (без изобр.)1

Буковият дървен под с дебелина от 10 мм1 е оптимална повърхност за Вашия товар. Освен това е особено здрав и с дълъг живот.

Универсален под1

Дървеното подово покритие1 е идеална основа за последващо монтиране на рафтове и системи от стелажи на различни производители. Специални адаптери позволяват лесно фиксиране на рафтове в специални отвори на пода. Освен това се предлагат релси за обезопасяване на товари по избор за надлъжна или напречна посока.

Преградната стена без прозорец

Преградната стена съгласно DIN 75410-3 е напълно затворена. Отделението в подпокривното пространство над кабината на водача се предлага като опция при висок таван, а при супер висок таван е серийно оборудване.

Преградна стена с прозорец и защитна решетка

Преградната стена със защитна решетка и прозорец се предлага в два варианта: със затворен прозорец в преградната стена или с плъзгащ се. И в двата варианта стъклото е монтирано под ъгъл. По този начин се предотвратяват отражения в зрителното поле на водача. Решетката предпазва стъклото, водача и спътника до водача - например при внезапно спиране.

Облицовка на страните до средата с пластмасови панели

Особено здрава е облицовката на товарното отделение с пластмасови панели. Те се монтират от пода до подпрозоречния кант и се почистват изключително лесно.

Облицовка на страните до нивото на тавана от шперплат

За защита на страничните стени плоскостите до нивото на тавана от шперплат са с дебелина 5 мм, което прави тази облицовка особено здрава и устойчива.

LED осветление на товарното отделение

Четири LED светлини се грижат за ярко и равномерно осветление на товарното отделение.

Задни врати

Двете високи до тавана задни врати предлагат ъгъл на отваряне 180°. По желание той може да се увеличи до 270°.

1 Може да доведе до удължаване на времето за доставка

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип