Системи за отопление

Топло през зимата

Да търкате стъклата при минусови температури? Да мръзнете в студената кабина на водача след среща навън? С нашите отоплителни системи пътувате топло и удобно дори и през мразовитите месеци.

Програмируемо стационарно отопление

Захранваното с гориво стационарно отопление загрява директно входящия въздух и затопля бързо товарното/пътническото отделение през вентилационните отвори. По желание се предлага дистанционно управление.

 

Зимен пакет

Зимният пакет включва допълнително стационарно отопление, по-голям резервоар за течността за чистачки с маркировка за нивото, отопляеми дюзи за миещата система и отопление на предното стъкло.

 

Захранвано с гориво допълнително отопление

Захранваната с гориво система подпомага отоплението при работещ двигател.

 

Стационарно и допълнително отопление

Освен функциите на стационарното отопление ­допълнителното отопление подпомага отоплението при работещ двигател.

 

Допълнително подгряване на антифриза с програмируемо стационарно отопление

Допълнителното подгряване на антифриза с програмируемо стационарно отопление подпомага отоплението при работещ двигател. То може да се програмира и да подгрява автомобила до 60 минути.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип