Климатични инсталации

Добър работен климат в автомобила

Когато през лятото термометърът показва 28 градуса, а слънцето пече върху кабината на водача, е необходима климатична инсталация с лесно регулиране. Защото тя не само осигурява желаната температура на вашето мобилно работно място, а може да охлади дори и жабката. Така винаги ще разполагате с освежаваща напитка. Можете да избирате между два варианта:

Климатична инсталация с електронно регулиране

Серийната климатична инсталация осигурява желаната температура благодарение на безстепенното регулиране.

Климатична инсталация "Climatronic"

Опционалната климатична инсталация "Climatronic" предлага 2/3 зонално регулиране на температурата за водача, спътника и товарното отделение. Автоматичното превключване, сензорът за качеството на въздуха, другите вентилационни отвори и опционалното допълнително отопление създават приятен климат.

Климатична инсталация с електронно регулиране и втори изпарител

Вентилационните отвори на опционалната климатична инсталация се намират над преградната стена. Тя климатизира товарното отделение при професионален превоз на хора или чувствителен на температура товар. 

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип