Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Цена от (с ДДС)
53.390,-
Мощност на двигателя (kW)
75 - 90
kW
Мощност на двигателя (к.с.)
102 - 122
к.с.
Разход на гориво
0 - 6,9
l/100 km

Caddy.
За всичко, което предстои

Още по-модерен, по-дигитален и по-гъвкав: Това е Caddy. Освен с изцяло новия си дизайн, той впечатлява с множество нови и иновативни асистиращи системи за водача, висококачествен дигитален кокпит и авангарден инфотейнмънт, разширен до Innovision Cockpit с включени мобилни онлайн услуги. Естествено, Caddy остава все така надежден, комфортен и практичен в ежедневието - тоест готов за всичко, с което животът ни среща.

 

 

Промяната генерира прогрес

Дизайн, премислен до детайл

Динамиката има ясна форма

Caddy блести не само с модерната характерна предна решетка тип пчелна пита, но и с множество иновативни функционалности, като пакет We Connect Plus5. А опционалният панорамен стъклен покрив вкарва повече светлина във Вашия Caddy. LED предни и задни светлини, както и LED интериорното осветление са допълнителен акцент по отношение на светлината. И за да минава ежедневието Ви още по-гладко, за първи път Caddy се предлага с безконтактно централно заключване и безключово стартиране на двигателя Keyless Advanced1, както и с външни огледала с електрическа настройка, отопление и прибиране.

 

 

Дигитално табло

Автомобилна свързаност

Дигиталната еволюция има осезателно присъствие и в интериора на Caddy - при това без да Ви поставя ограничения. На инфотейнмънт дисплея с диагонал 25,4 см (10 инча) можете да управлявате различни функции на навигацията и мултимедията, както и на климатизацията или мобилните онлайн услуги на We Connect5. Искате ли още преживявания? Тогава можете да разширите инфотейнмънт дисплея с дигиталния кокпит до Innovision Cockpit. А там Ви очакват още множество полезни и интересни функции.

Да отидем още една крачка напред. Благодарение на най-новите технологии у дома вече можем с гласа си да активираме музикалната уредба или да проведем телефонен разговор. Това вече е възможно и в Caddy. Гласовото управление позволява да приемате обаждания, да избирате радиостанция или да задавате навигационна цел. Можете да управлявате тези функции и чрез бутоните на многофункционалния волан.

 

Интериор

Вътрешните ценности са от значение

Интериорът на Caddy е изцяло преработен и впечатлява с гъвкавост и комфорт. За високото ниво на комфорт на пътниците се грижи седалката ergoComfort, отличена със знака за качество "AGR"6, която щади гръбнака благодарение на множеството възможности за настройка. Освен регулиране на дължината, височината, дълбочината на седене и на наклона на облегалката и подглавника, седалката ergoComfort предлага и 4-посочна електрическа лумбална настройка. Caddy предлага също така електрическа помощ при затваряне на плъзгащите се врати и задната клапа, вентилация за пътническата зона и 230 V контакт, който ще засити и най-големия "глад" за енергия.

 

Иновативни асистиращи системи за водача

Предсказуема надеждност

Асистиращите системи в Caddy са като добри приятели - правят живота Ви по-приятен и Ви подават ръка точно когато имате най-голяма нужда от тях. Благодарение на новите асистиращи системи, като например асистент при смяна на лентата на движение "Side Assist"2, асистент за маневриране с ремарке "Trailer Assist"2,3, система за автоматичен контрол на дистанцията и "Travel Assist" с "Emergency Assist"2 4,шофирането е максимално удобно.

Научете повече

 

Двигатели

Вътрешно задвижване

Четирите мощни двигателя с вътрешно горене на Caddy са сред най-ефективните и икономични TSI и TDI двигатели, които някога са били интегрирани в автомобил от този клас. Благодарение на интензивна научноизследователска и развойна дейност са постигнати стойности на разхода на гориво, които налагат нови стандарти и бележат следващ етап в развитието на бензиновите и дизелови технологии. Освен това контролът на отработените газове при Caddy е подобрен: Емисиите на азотни оксиди при TDI двигателите са значително намалени чрез иновативната Twindosing технология .

Премислен до последния детайл

Екстри

Екстериор

Назад към прегледа

Екстериор

Ежедневието е пълно с изненади. А Caddy предлага всякакви решения, като например голяма двойна задна врата, теглич за ремарке и какво ли още не.

Интериор

Назад към прегледа

Интериор

Преминете спокойно и комфортно през ежедневието: Благодарение на полезните екстри, като сгъваемите масички или вентилацията в пътническата зона, Caddy превръща всяко пътуване в специално преживяване.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

За да може всяко пътуване да завърши толкова спокойно, колкото е и започнало, Caddy е снабден с множество иновативни асистиращи системи за водача, които в критични ситуации могат да предприемат превантивни действия.

Функционалности

Назад към прегледа

Функционалности

В крак с бъдещото развитие. По желание Caddy може да бъде изцяло дигитализиран – с модерни технологии като Innovision Cockpit.

Задвижване

Назад към прегледа

Задвижване

Дали пазаруване, семеен излет или преместване – Caddy се адаптира към всяка нужда в ежедневието. С двигатели от следващ етап на технологичното развитие, автоматична трансмисия с два съединителя - DSG и задвижване на четирите колела 4MOTION.

Увереният Caddy

We Connect

Новата дигитална мобилност

Включете се: Безплатният базов пакет на We Connect5 е идеален за всеки, който първо иска да изпробва мобилните онлайн услуги. Прави шофирането още по-дигитално, по-свързано и по-удобно. Volkswagen We Connect Ви предоставя полезни инструменти и Ви позволява да управлявате през смартфона си много от функциите на Вашия Caddy, напр. функцията "Врати и светлини". Или да проверите от лаптопа статуса на автомобила.

Предимствата с един поглед:

 • Обаждане на пътна помощ
 • Местоположение на паркиране
 • Автоматично известяване за инцидент
 • Статус на автомобила
 • Врати и светлини
 • Доклад за състоянието на автомобила
 • Данни за пътуване
 • Планиране на посещение в сервиз

Научете повече

 

We Connect Plus

Повече функции за повече комфорт

Всичко е вътре: Освен функциите на базовия пакет We Connect5 можете например да изпитате комфорта и от онлайн задействаната стационарна вентилация, както и от много други удобства. Освен това интуитивната онлайн система за гласово управление в Caddy чете по устните всяко Ваше желание.

Безплатната услуга на We Connect5 предлага широка гама от полезни услуги и функции на автомобила. В пакета We Connect Plus5 7 ще намерите и множество допълнителни функции:

 • Онлайн информация за пътния трафик
 • Онлайн актуализация на картите
 • Онлайн гласово управление
 • Онлайн алармена система срещу кражба
 • Онлайн стационарно отопление8
 • Онлайн стационарна вентилация9
 • Mултимедия стрийминг10
 • WLAN хотспот10 

Научете повече

 

In-Car Shop

Може ли и още нещо?

Познато ли Ви е? Седите си в колата и установявате, че някоя и друга функционалност би улеснила живота Ви? Няма проблем. С In-Car Shop можете в реално време да надградите избрани системи или да резервирате допълнителни пакети данни за Streaming & Internet.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип