Навигационни системи

Ориентирани на път

В ежедневието си вероятно търсите най-прекия път до целта. С навигационната система "Discover Media" лесно ще стигнете до желаната дестинация. Системата с 25,4 см (10 инча) цветен сензорен дисплей и шест тонколони предлага 2D/3D навигация, набор от най-различни опции за карти, безплатна актуализация на картите през Интернет, Streaming & Internet, We Connect1 и We Connect Plus1 2. В допълнение към функциите на навигационната система "Discover Media", навигационната система "Discover Pro" предлага гласово управление и wireless3 App-Connect. По желание могат да се добавят още функции We Connect Upgrade4. Системата от висок клас може също така да изобрази навигационната карта върху дигиталния кокпит и позволява активирането на функцията за разпознаване на пътните знаци.

Навигационна система "Discover Media"

Навигационна система "Discover Pro"

За използване на We Connect услугите е необходимо да имате Volkswagen ID и да се регистрирате с потребителско име и парола в We Connect портала. Също така е необходимо да сключите отделен онлайн договор за We Connect, респ. We Connect Plus, с Volkswagen AG. След получаване на автомобила клиентът разполага с 90 дни, за да регистрира автомобила си на portal.volkswagen-we.com за използване на услугите на We Connect Plus безплатно за целия договорен период. Предлага се само в комбинация със съвместима инфотейнмънт система.

След изтичане на първоначалния пакет с услуги на We Connect Plus срещу доплащане.

Само в комбинация с Apple CarPlay за навигационна система  "Discover Media" или по-високо оборудване.

За използването на We Upgrade Aе необходимо за имате Volkswagen ID, активен договор за We Connect и да бъдете основен ползвател на автомобилът, това значи вашето потребителско име да е свързано с конкретен автомобил. Необходимо е също автомобилът да има нужните технически параметри и хардиер за желаното обновяване.  Предлаганите функции за надграждане могат да бъдат разгледани от основният потребител в уеб-портала или в  In-Car Shop във инфотеймънт системата на вашия автомобил.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип