Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Новият Caddy Cargo.
За всичко, което предстои

Куриерски услуги, ремонтни дейности, доставки или строителни материали - в работата Ви всичко предстоящо може да бъде предвидено. Новият Caddy Cargo отговаря на всички тези нужди. С нов, забележителен дизайн, най-модерни асистиращи системи за водача, иновативна инфотейнмънт система и ергономично работно място за водача, новият Caddy Cargo е надежден, гъвкав и напредничав, както обикновено. Тоест перфектният партньор, когато става въпрос за удобна и професионална организация на работното ежедневие.

Увереният Caddy Cargo

Дигитален, гъвкав, здрав

Умни ежедневни решения

Интелигентна товароустойчивост

В новия Caddy Cargo се крие нещо повече, отколкото виждате на пръв поглед: с лекота транспортира до 713 кг4, а до 100 кг от тях дори върху покрива. Изключително удобният достъп е възможен благодарение на широката плъзгаща се врата при Maxi и на иновативната система за безконтактно централно заключване и безключово стартиране на двигателя "Keyless Advanced". Интериорът също предлага изключително модерни решения: съчетавайки навигационна система и дигитален кокпит, опционалният Innovision Cockpit създава инфотейнмънт от нов вид. Имате избор между навигационните системи "Discover Media" и "Discover Pro". Освен цветен сензорен екран с размери 25,4 см (10 инча), различни опции за карти, както и безплатни актуализации на карти, версията "Pro" предлага гласово управление, комфортна телефония и wireless App-Connect. Освен това новият Caddy Cargo предлага и достъп до много други мобилни онлайн услуги на Volkswagen Лекотоварни автомобили.

Оптимизирано работно място за водача

Комфортен достъп

Спестете си дългото търсене в забързаното ежедневие - с добре обмислената система за съхранение всичко важно винаги е на една ръка разстояние. С новите седалки ergoComfort и подлакътници за водача и пътника до водача дори дългото пътуване не причинява умора. Сгъваемата седалка на пътника до водача е снабдена и с нов заден панел, който служи като практична подложка за писане и е лесно достъпна от мястото на водача. LED фаровете с нови светлини за лошо време и 230 V контакт правят шофирането и работното ежедневие в новия Caddy Cargo още по-приятни.

Решения за товарното отделение

Ненадмината гъвкавост

Товарното отделение на новия Caddy Cargo е подготвено за почти всичко. Новата задна двойна врата без остъкляване е изключително устойчива. Електрическата помощ при затваряне на задната клапа, плъзгащите се врати, респ. по-широките плъзгащи се врати при Maxi, както и оптимизираното LED осветление в товарното отделение позволяват изключително комфортно товарене по всяко време на денонощието. Можете да си изберете от здравите подови покрития според Вашите индивидуални нужди и да ги използвате по най-различни начини. За безопасността се грижат не само гъвкавите механизми за обезопасяване в товарната зона, но и самостоятелното й заключване. То позволява вратите на кабината на водача да останат заключени, докато сте изцяло заети с товаренето. А всичко, което не може да намери място в гъвкавата товарна зона, просто отива на покрива - там можете да транспортирате допълнително до 100 кг материал.

Иновативни асистиращи системи за водача

Предсказуема надеждност

Така почти всяко пътуване е още по-спокойно: Модерните асистиращи системи като "Travel Assist" с "Emergency Assist"5,6 могат например да подпомогнат потеглянето с функцията "Stop & Go" или спазването на лентата и разстоянието до превозното средство отпред. "Side Assist"5 може да Ви помогне дори да смените лентата. А често ли пътувате с ремарке? И в този случай новите асистиращи системи гарантират по-приятно работно ежедневие. "Trailer Assist"1,5 може да подпомогне маневрирането или движението на заден ход с ремарке - така паркирането се превръща в една от най-лесните задачи.

Научете повече

Двигатели

Осезаема мощ

Към която и цел да сте се отправили, мощните двигатели на новия Caddy Cargo надеждно ще Ви отведат до нея. Всички двигатели отговарят на стандартите за изгорели газове Euro 6d. Всички те са оборудвани с филтри за твърди частици и са по-икономични в разхода в сравнение със своите предшественици. Четирите двигателя с вътрешно горене на новия Caddy Cargo са сред най-ефективните и икономични TSI и TDI двигатели, монтирани някога в автомобил от неговия клас. Освен това TDI двигателите са със значително намалени стойности на азотни оксиди.

Премислен до последния детайл

Екстри

Задвижване

Назад към прегледа

Задвижване

Хората казват: първо работата, после удоволствието. Двете са възможни едновременно с ефективните и икономични задвижвания на новия Caddy Cargo. Задвижването на четирите колела 4MOTION2 и автоматичната трансмисия с два съединителя DSG2 ще Ви отведат до целта, дори когато ситуацията стане малко по-напрегната.

Екстериор

Назад към прегледа

Екстериор

Новият Caddy Cargo може много. Това си личи и по уверения му външен вид. Новият, по-динамичен дизайн и доказалата се функционалност превръщат новия Caddy Cargo в колега, с когото да се покажете е удоволствие.

Интериор

Назад към прегледа

Интериор

Време е да се заловите със същинската работа. Благодарение на здравите материали и иновативните технологии, новият Caddy Cargo може да се справи с почти всичко.

Функционалности

Назад към прегледа

Функционалности

В крак с бъдещото развитие. По желание новият Caddy Cargo може да бъде изцяло дигитализиран – с модерни технологии от типа на Innovision Cockpit.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

За да може всяко пътуване да завърши толкова спокойно, колкото е и започнало, новият Caddy Cargo предлага множество асистиращи системи за водача, които в критични ситуации могат да предприемат превантивни действия.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип