Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Цена от (с ДДС)
50.265,-
Мощност на двигателя (kW)
55 - 90
kW
Мощност на двигателя (к.с.)
75 - 122
к.с.
Разход на гориво
0 - 6,7
l/100 km

Caddy Cargo.
За всичко, което предстои

Куриерски услуги, ремонтни дейности, доставки или строителни материали - в работата Ви всичко предстоящо може да бъде предвидено. Caddy Cargo отговаря на всички тези нужди. С нов, забележителен дизайн, най-модерни асистиращи системи за водача, иновативна инфотейнмънт система и ергономично работно място за водача, Caddy Cargo е надежден, гъвкав и напредничав, както обикновено. Тоест перфектният партньор, когато става въпрос за удобна и професионална организация на работното ежедневие.

 

Увереният Caddy Cargo

Дигитален, гъвкав, здрав

Умни ежедневни решения

Интелигентна товароустойчивост

В Caddy Cargo се крие нещо повече, отколкото виждате на пръв поглед: с лекота транспортира до 713 кг4, а до 100 кг от тях дори върху покрива. Изключително удобният достъп е възможен благодарение на широката плъзгаща се врата при Maxi и на иновативната система за безконтактно централно заключване и безключово стартиране на двигателя "Keyless Advanced". Интериорът също предлага изключително модерни решения: съчетавайки навигационна система и дигитален кокпит, опционалният Innovision Cockpit създава инфотейнмънт от нов вид. Имате избор между навигационните системи "Discover Media" и "Discover Pro". Освен цветен сензорен екран с размери 25,4 см (10 инча), различни опции за карти, както и безплатни актуализации на карти, версията "Pro" предлага гласово управление, комфортна телефония и wireless App-Connect. Освен това Caddy Cargo предлага и достъп до много други мобилни онлайн услуги на Volkswagen Лекотоварни автомобили.

 

 

Оптимизирано работно място за водача

Комфортен достъп

Спестете си дългото търсене в забързаното ежедневие - с добре обмислената система за съхранение всичко важно винаги е на една ръка разстояние. С новите седалки ergoComfort и подлакътници за водача и пътника до водача дори дългото пътуване не причинява умора. Сгъваемата седалка на пътника до водача е снабдена и с нов заден панел, който служи като практична подложка за писане и е лесно достъпна от мястото на водача. LED фаровете с нови светлини за лошо време и 230 V контакт правят шофирането и работното ежедневие в Caddy Cargo още по-приятни.

 

Решения за товарното отделение

Ненадмината гъвкавост

Товарното отделение на Caddy Cargo е подготвено за почти всичко. Новата задна двойна врата без остъкляване е изключително устойчива. Електрическата помощ при затваряне на задната клапа, плъзгащите се врати, респ. по-широките плъзгащи се врати при Maxi, както и оптимизираното LED осветление в товарното отделение позволяват изключително комфортно товарене по всяко време на денонощието. Можете да си изберете от здравите подови покрития според Вашите индивидуални нужди и да ги използвате по най-различни начини. За безопасността се грижат не само гъвкавите механизми за обезопасяване в товарната зона, но и самостоятелното й заключване. То позволява вратите на кабината на водача да останат заключени, докато сте изцяло заети с товаренето. А всичко, което не може да намери място в гъвкавата товарна зона, просто отива на покрива - там можете да транспортирате допълнително до 100 кг материал.

 

Иновативни асистиращи системи за водача

Предсказуема надеждност

Така почти всяко пътуване е още по-спокойно: Модерните асистиращи системи като "Travel Assist" с "Emergency Assist"5,6 могат например да подпомогнат потеглянето с функцията "Stop & Go" или спазването на лентата и разстоянието до превозното средство отпред. "Side Assist"5 може да Ви помогне дори да смените лентата. А често ли пътувате с ремарке? И в този случай новите асистиращи системи гарантират по-приятно работно ежедневие. "Trailer Assist"1,5 може да подпомогне маневрирането или движението на заден ход с ремарке - така паркирането се превръща в една от най-лесните задачи.

Научете повече

Двигатели

Осезаема мощ

Към която и цел да сте се отправили, мощните двигатели на Caddy Cargo надеждно ще Ви отведат до нея. Всички двигатели отговарят на стандартите за изгорели газове Euro 6d. Всички те са оборудвани с филтри за твърди частици и са по-икономични в разхода в сравнение със своите предшественици. Четирите двигателя с вътрешно горене на Caddy Cargo са сред най-ефективните и икономични TSI и TDI двигатели, монтирани някога в автомобил от неговия клас. Освен това TDI двигателите са със значително намалени стойности на азотни оксиди.

 

Премислен до последния детайл

Екстри

Задвижване

Назад към прегледа

Задвижване

Хората казват: първо работата, после удоволствието. Двете са възможни едновременно с ефективните и икономични задвижвания на Caddy Cargo. Задвижването на четирите колела 4MOTION2 и автоматичната трансмисия с два съединителя DSG2 ще Ви отведат до целта, дори когато ситуацията стане малко по-напрегната.

Екстериор

Назад към прегледа

Екстериор

Caddy Cargo може много. Това си личи и по уверения му външен вид. Новият, по-динамичен дизайн и доказалата се функционалност превръщат Caddy Cargo в колега, с когото да се покажете е удоволствие.

Интериор

Назад към прегледа

Интериор

Време е да се заловите със същинската работа. Благодарение на здравите материали и иновативните технологии, Caddy Cargo може да се справи с почти всичко.

Функционалности

Назад към прегледа

Функционалности

В крак с бъдещото развитие. По желание Caddy Cargo може да бъде изцяло дигитализиран – с модерни технологии от типа на Innovision Cockpit.

Асистиращи системи

Назад към прегледа

Асистиращи системи

За да може всяко пътуване да завърши толкова спокойно, колкото е и започнало, Caddy Cargo предлага множество асистиращи системи за водача, които в критични ситуации могат да предприемат превантивни действия.

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип