MOD 3.2

Мобилно бъдеще

С Volkswagen We Connect1 шофирането е още по-дигитално, по-свързано и по-удобно. Мобилните онлайн услуги са полезни услуги и функции на автомобила, които можете да управлявате чрез приложение за смартфон, чрез дисплея на инфотейнмънт системата или през лаптопа от вкъщи. Дори базовият пакет предлага множество полезни инструменти. С We Connect Plus1 2 ще имате на разположение още много допълнителни полезни функции.

За използване на We Connect услугите е необходимо да имате Volkswagen ID и да се регистрирате с потребителско име и парола в We Connect портала. Също така е необходимо да сключите отделен онлайн договор за We Connect, респ. We Connect Plus, с Volkswagen AG. След получаване на автомобила клиентът разполага с 90 дни, за да регистрира автомобила си на portal.volkswagen-we.com за използване на услугите на We Connect Plus безплатно за целия договорен период. Предлага се само в комбинация със съвместима инфотейнмънт система.

След изтичане на първоначалния пакет с услуги на We Connect Plus срещу доплащане.

На тази страница за моделите се описват оборудвания. Най-често не се навлиза в подробности дали при съответното оборудване се касае за серия или за платена опция. За допълнителна информация относно точния обхват на оборудването на автомобила (серийно оборудване/допълнително оборудване), съответно за задължителни комбинации, молим да се обърнете към дилър на Volkswagen Лекотоварни автомобили или използвайте нашия конфигуратор на Volkswagen Лекотоварни автомобили. Показаните тук автомобили могат да се различават от предлаганите на нашия пазар модели по отделни компоненти. Показани са някои детайли от оборудването, които биха могли да подлежат на допълнително заплащане. Всички брутни цени са необвързващи, некартелни, ориентировъчни цени, включващи 20% ДДС и транспортни разходи. За улеснено четене на текстовете не сме избрали нито мъжки, нито женски род на думите, отнасящи се до лицата. Това в никакъв случай не означава ощетяване на съответния друг пол. Благодарим Ви за разбирането.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип