Технология 6.1

Всичко под контрол

По-подготвен на път към поръчката: Благодарение на "We Connect"1 винаги разполагате с всякаква важна информация - служебна или лична. Благодарение на мултифункционалния дисплей "Premium" държите всичко под контрол. А с навигационната система "Discover Media" достигате гарантирано целта си.

Мултифункциоанлен дисплей "Premium"

В преработения кокпит държите всичко под око. Освен двата кръгли инструмента за отчитане на скоростта и оборотите, мултифункционалният дисплей показва важна информация за актуалното пътуване, времето на движение и данните за разхода на гориво. На мултифункционалния дисплей се съдържа индикация при разпознаване на умора2. Ако бъде регистрирано отклонение от нормалното поведение на водача при управление, чрез визуални и звукови сигнали се препоръчва на водача почивка.

Навигационна система "Discover Media"

Когато следва среща след среща, няма време за обходи. Чрез навигационната система "Discover Media" пристигате до целта си без заобиколки и едновременно с това можете да слушате любимата си музика. С перфектно качество на звука, разбира се. 

  • 20,3 см (8-инчов) голям цветен сензорен дисплей със сензор за близост  
  • 4 x 20 Вт мощност и четири високоговорителя 
  • хибридна навигация, избор на различни опции на картата, както и безплатна актуализация на картите през интернет 
  • 32 GB медийна памет 
  • два външни USB порта, както и един Bluetooth 
  • хибридно гласово управление и интернет радио
  • поддържа безжично App-Connect, We Connect1 и We Connect Plus1

Volkswagen We Connect1

Transporter 6.1 е оборудван с иновативните онлайн функции на "We Connect"1, както и с последното поколение на "модулната инфотейнмънт платформа". По желание можете да сте онлайн по време на Вашето пътуване. С "We Connect"1 Ви очакват акценти, които правят всяко пътуване още по-комфортно и безопасно. Информация за пътната обстановка в реално време или онлайн уведомление за района - Вашият Transporter 6.1 е оптимално свързан.

За използване на услугите We Connect се нуждаете от потребителски акаунт с Volkswagen ID и трябва да влезе в We Connect с потребителско име и парола. Освен това трябва да има сключен онлайн отделен We Connect, съответно We Connect Plus договор с Volkswagen AG. При We Connect Plus разполагате със срок от 90 дни след предаване на автомобила, за да регистрирате автомобила си в интернет на адрес www.portal.volkswagen-we.com и да използвате услугите през цялото време на договорения гратисен период.

В рамките на ограниченията на системата.

Затвори
Меню
Затваряне на менюто
Затвори
Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип