Този сайт използва бисквитки, за да персонализира страницата спрямо Вашите интерси. Ако останете на страницата, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Приемам

Transporter Kombi

Надежден партньор за ежедневната работа. Да превози работната сила до обекта – това е основната задача на Transporter Kombi. Той предлага място за до девет пътници, голямо товарно пространство и убедително ще се справи с всяка задача, която ви поставя работното ежедневие. Износоустойчивите тапицерии на седалките и шумоизолиращата гумена настилка на пода са лесни за почистване. Функцията Easy Entry улеснява качването и слизането на пътниците от задните места.

Галерия

Изживейте акцентите на Transporter Kombi от различни перспективи.

Изживейте акцентите на Transporter Kombi от различни перспективи.

Продуктов филм

Start Video

Удобни за комбиниране. Интелигентните мобилни онлайн услуги, висококачествените инфотейнмънт системи и модерните отоплителни и климатични инсталации се грижат за комфорт при всяко пътуване с Transporter Kombi.

Car-Net
Радио- и навигационни системи
Отопление и климатични системи
Функция Easy Entry
Електрическа лумбална опора.
Комфортен пакет.
Мобилно свързани

Винаги ви предоставя най-актуалната информация.

Свържете вашия Transporter Kombi със смартфона си, както и с интернет, за да имате достъп до актуална и полезна информация.

Инфотейнмънт система, която впечатлява

Пристигнете добре отпочинали до целта.

Transporter Kombi впечатлява и със съвременни инфотейнмънт системи: оборудван с най-модерните радио- и навигационни системи, той ще се погрижи за доброто ви настроение по време на път и ще ви напътства до целта на пътуването ви.

Просто се почувствайте добре

Насладете се на приятен климат.

Модерните климатични системи регулират бързо и лесно температурата във вътрешността, а в топли дни осигуряват хладен въздух. Стационарно отопление създава приятна топлина в студени дни. Подгряването на предното стъкло осигурява добра видимост при всякакви метеорологични условия.

С една ръка

Качвайте се още по-лесно.

Външните седалки от втори пътнически ред са с функция Easy Entry, която се грижи за комфортното качване и слизане на пасажерите от задните места. При наличие на две плъзгащи врати Easy Entry се предлага и от двете страни.

Двете плъзгащи врати се предлагат като допълнително оборудване.

Комфорт

За да ви бъде още по-удобно.

Регулируемата по височина ергономична седалка на водача предлага перфектен комфорт на седене с електрически регулируемата си лумбална опора.

Допълнително оборудване срещу заплащане.

Полезна

Практична екстра за вас.

Опционалният комфортен пакет включва отделение за очила, лампа за четене, поставки за вещи на отделните седалки, сенници с огледала, дръжки на A-колоните, клаксон с двоен тон, осветление на арматурното табло с регулируема яркост, както и 12-V контакт на арматурното табло.

Допълнително оборудване срещу заплащане.

На път със съвременни технологии. Съвременните асистиращи системи за водача и системите за безопасност ви помагат в критични ситуации да избегнете опасности. Насладете се на един всестранно развит талант.

Системи за безопасност
Помощ при паркиране
Асистиращи системи за водача
Светлини
Серийна безопасност

Тази интелигентна технология ще ви впечатли.

Със системите за безопасност в Transporter Kombi сте подготвени почти за всичко: системите се намесват при необходимост и намаляват опасностите при движение.

Предвидлив

Улеснява паркирането.

Улеснява паркирането: дали парк-пилот или камера при движение на заден ход - интелигентните помощни системи при паркиране, които предлага Transporter Kombi ви предупреждават със звуков и оптически сигнал при разпознати препятствия.

Предвидливи

Вашата защита в критични ситуации.

Интелигентните асистиращи системи правят пътуването с Transporter Kombi още по-комфортно като подпомагат водача при смяна лентата на движение и при разпозната умора.

Видими предимства

Насладете се на оптимално осветен път.

Дълги светлини, които автоматично превключват на къси, както и допълнителни светлини, които осветяват пътя при завиване и в лоши метеорологични условия - всичко това е налично за Вас.

Модерни и ефективни. Най-новото поколение двигатели за Transporter Kombi изпълнява емисионна норма Евро 6 и впечатлява с особено ниския си разход на гориво. Новаторски технологии спестяват допълнително гориво.

Технология на двигателите
Задвижване на четирите колела 4MOTION
Автоматична скоростна кутия с два съединителя DSG
Мощни и икономични

Най-новите двигатели с нисък разход на гориво.

Всеки агрегат предлага особено нисък разход на гориво - и това, без да пестите от удоволствието при шофиране.

Оптимално оборудван за всякакво време и пътни настилки.

За да преодолеете планини и сняг.

Опционалното задвижване на четирите колела 4MOTION осигурява добро сцепление, както и оптимално управление и завиване при трудни условия - като при пътуване в планини или в сняг. При желание задвижването на четирите колела 4MOTION е налично в комбинация с автоматична трансмисия с два съединителя DSG и механичен блокаж на диференциала за задния мост - уникална концепция на задвижване в този клас автомобили.

Прогресивен

Насладете се на високия комфорт при шофиране.

Опционалната 7-степенна скоростна кутия с два съединителя DSG позволява напълно автоматично, почти неусетно превключване на предавките без прекъсване на подаването на мощност, което значително допринася за високия комфорт при шофиране. Водачът може да избира между нормален и спортен режим.

Подреден в миг. Transporter Kombi предлага много място и безброй възможности за подредба на вътрешното пространство. Множеството опции за дооборудване ви позволяват да създадете оптималния за нуждите ви Transporter.

Интериорно пространство
Седалки
Разнообразие
Възможни решения за врати на товарното пространство отзад.
Осветление
Голямо пространство

Просторно и практично.

Концепцията за съхранение на вещи ще ви впечатли при ежедневната й експлоатация. Многобройните възможности за съхранение превръщат интериорното пространство в перфектно организирано работно място. Допълнителното товарно пространство ви дава още повече свобода на действие.

Гъвкав

Насладете се на простора в интериора.

Transporter Kombi предлага различни пакети от места за сядане за до 9 души, място за цялото им оборудване, както и възможност да транспортирате обемисти товари. Оборудвайте кабината на водача според предпочитанията ви.

Ще посрещне всяко предизвикателство

Толкова гъвкав колкото са и вашите желания.

Transporter Kombi се предлага с две колесни бази и три височини на тавана. Изберете точно това решение, което отговаря изцяло на изискванията на вашето ежедневие.

Много възможности

По нещо за всеки.

В зависимост от индивидуалните изисквания, и за вратите на товарното пространство отзад ще намерите оптимален вариант.

Силна светлина

Насладете се на оптимална видимост.

Разширете зрителното си поле с мощните фарове или се предпазете от сблъсъци чрез допълнителните мигачи на тавана.

Информационни материали & следващи стъпки