Меню
Затваряне на менюто
Затвори

Caddy. Многофункционален автомобил на 2021г.

Caddy влиза във всяка роля.
Разгледай, тествай, поръчай!

 

Призът "Многофункционален автомобил на 2021 г." от Прес Авто Клуб България е гаранция, че на Caddy 5 може да се разчита във всяка ситуация. 

 

100% нов. И все още 100% Caddy.

По-иновативен, по-ефективен, по-сигурен, по-комфортен, откогато и да е било досега.

Изцяло нова разработка, дигитализиран и модерен автомобил с множество асистиращи системи от последно поколение и с много по-ефективни двигатели. Автомобил, който все още носи наложените във времето си качества, но и ги доразвива. Caddy се предлага като товарен вариант - Cargo (къса и дълга база) и пътнически вариант -  в линии на оборудване Kombi, Caddy, Life, PanAmericana и Style (къса и дълга база).

На дължина новият Caddy е пораснал с 9 см, а на ширина с 6 см: т.е. повече комфорт и място. Нова ходова част, подобряваща комфорта на возене с класи спрямо предходния модел. Въпреки подобреното окачване, той не е изгубил много от товароносимостта си - едва 20-30 кг (674 - 767 кг), което е предимство при този тип автомобили. Освен това Cargo може да се похвали с по-голяма товарна площ, събираща вече два европалета, а Cargo Maxi има и по-широка странична врата, през която да натоварите един от тях. 

Кабината на водача впечатлява с много актуален дизайн и ергономичен кокпит с интуитивно управление чрез сензорни бутони, удобна позиция на седене и изключително здрави материали. Изцяло ново е таблото с множество, различни по големина, отделения за вещи, нова е и централна конзола с 2 USB-входа. Нови инфотейнмънт системи с цветен сензорен дисплей от 6,5" до 10", чиито дисплей можете да разширите  с дигиталния кокпит до Innovision Cockpit. А там Ви очакват още множество полезни и интересни функции. Caddy предлага още безключово стартиране на двигателя "Keyless Start" (серийно при ниво Style), който може да се надгради и с безконтактно централно заключване "Keyless Advance". 

 

 

Ами сега!
Изглежда браузърът ви не е актуален. Може би уебсайтът ни не работи оптимално. Повечето браузъри (но не и MS Internet Explorer 11 и по-стари) все още работят добре.

Препоръчваме ви да актуализирате вашия уеб браузър!
Последната версия може да гарантира добро изживяване навсякъде в Интернет.

Благодарим ви за посещението,
Вашият Volkswagen екип